Ar gali pasikeisti vyras?

Ar gali pasikeisti vyras?

Ar gali vyras pasikeisti? Turiu tokia vilti, bet protu suvokiu, kad negali pasikeisti. Nors as pasikeiciau, bet tik del to, kad pati to norejau…

Juokiasi Juokiasi jei pats nenori-niekas nepadės

Gal truputi pasikeis jei pats nores.Bet nedek vilciu kad pasikeis taip kaip tu nori

tik lyti Šypsena

Gali. TaipBet tik blogąją pusę. Šypsenana, juokauju… truputį… DrovusPasikeisti tai gali, bet tikrai ne dėl to, kas taip pasakysi/liepsi ir t.t. Dažniausiai asmeninius pasikeitimus lemia stipriai pasikeitusios gyvenimiškos aplinkybės. TaipBe to, pasikeitimai užtrunka… Pvz., kelis metus… po truputį. Nekaltas

tai vat ir zinau,as nepakeisiu ir nebandau. svarbu, kad jis noretu, bet atrodo, kad nenori.bent man taip sako.tiesa, kai jo motina pasake, kad jis privalo kazka daryti (t.y. keisti kai ka), jis mano nuostabai, su ja sutiko… Nekaltas

Galetu vyrai cia savo nuomone isreiksti

be šansų Kietas

motina yra motina ir nieko cia nepadarysi, ypac jei ju santykiai geri Taip tau su ja konkuruot nepavyks, tad pabandyk padaryt ja savo sajungininke Mirkt

Labai gaila, kad praranda tokia nuostabia zmona! NežinauIr net nebando pasitaisyti Nežinau

Tu geriau pakeisk vyra Kietas

----------- kokios jus bobos kartais blyn tupos bunat Blogai koks ■■■■■■ gali sumastyt keist suagusi zmogu su jau susiformavusia pasauleziura,nuostatom ir ysitikinimais?

Kiek meginau keisti, nei vieno nepakeiciau Cha cha Gal jie ir supranta, kad pasikeisti reiketu, bet kaip cia moteriai nusileisi… Nekaltas

Tai nebuk ir pats tupas! Skaityti moki? Sakiau, kad niekas pakeisti nenori. O pats pasikeisti zmogus gali, jei nori. Apie ka ir kalbu. As pasikeiciau…

Galiu paskyti tik viena: mano vyras pasikeite kardinaliai ir ne vien del to, kad to reikejo arba kad buvo verciamas, o todel, kad jis begalo mylejo ir myli mane… Todel apie susiformavusia pasauleziura ir kt nejudamus dalykus cia rasyti tikrai ne i tema…Nes zmogus tikrai gali pasikeisti, tik jei to troksta jo sirdis Mirkt

NA NE TUPOS JUM TIK TAIP ATRODO, PROTINGAS NE TAS KAS DEMONSTRUOJA SVOPROTA, OTAS KAS JO TURI. O KAI JUS TAS BOBAS VERCIAT PASIKEISTI TAI NORMALU? CIA JI VISA LAIKA VISUR KALT. IR NE TODEL KAD PROTINGESNIS O TODEL KAD VYRAS… NIEKADA JO NEPAKEISI MIELOJIS, SUAUGUSIO GYVUNO DRESURA YRA NEIMANOMA.

Nu tai inta jau atsakė į klausimą. Taip Gali. Į blogąją pusę. Cha cha

------------- motera,jei pasakei A tai sakyk ir B Ignoruoju kiekviena Moteris vedina savanaudiskiausiu bobisku paskatu nors karta gyvenime bet padaro klaida-kazkodel sugalvoja-kad jos gali VISKA ir ju KETINIMAI PATYS TEISINGIAUSI IR NEGINCYJAMI-ir va tada jos padaro didziausia klaido-kazkode sumasto esancios teisios ir ygaliotos keisti kito natura savo patogumui irkomfortui BlogaiO va tada dazniausiai laukia visiskas kraxas Liežuvis

o kam jam keistis? kas su juo ne taip?