Ar gali jaunas zhmogus parashyt gera knyga?...

Ar gali jaunas zhmogus parashyt gera knyga?..

gali.Flirtas

As irgi galvoju,kad gali

špinatų reikia daugiau valgyt

Esu jauna, rašau labai seniai, bet manau, kad geros knygos parašymui man dar trūksta patirties ir įgūdžių.
Turbūt kiekvienam individualiai.

gali…ne amžiuje esmė…vieni greit patiria tai ko kiti per visą gyvenimą nesuprantaNekaltas

nu wa ash pati jau wiena parashiau… tik niekaip neprisiruosiu[ir bijau] ja nunest i leidykla… xDD

Parasyt gera knyga, jei turi ikvepima ir apie ka rasyti, tai tikrai imanoma. Ne nuo amziaus priklauso. Va jeigu paskui savo darba noresi isleisti ir visiem parodyti, tai sitoje vietoje gali iskilti problemu, jei esi jaunas ir neturi pinigu.

gali Nekaltas

Gali,jei tik aukštesnės jėgos talentą būna davusios.

Jeigu žmogus užsiima rašyti knygą dėl to, kad turi ką parašyti, o ne tam, kad tai populiaru, tada galbūt ir gali. Tačiau vis tiek mūsų visuomenė į jauno žmogaus kūrybą žiūri kritiškiau. O ir jaunas žmogus gali įnešti naujų vėjų. Kuo geriausios kloties. Labas

manau gali, juk ne nuo amžiaus priklauso.

Na manyciau kad visgi aisku gali juk cia ne metuose esme o vidiniame subrendime kaip jis pats yra subrendes ir siaip ka pasiemes is gyvenimo.Drovus

Ir aš rašau.

Gali patiks ir ne visiem, bet kolkas vertinimai geri.

Kaip psichodelika.
Requiem for a dream.

Angelas

jaunas žmogus viską gali, tik kad dažniausiai neišeina jauniesiems autoriams gerų knygų parašyti Liūdnas