ar gali is kazaa parsisiustas mafia buti pilnas?

ar gali is kazaa parsisiustas mafia buti pilnas?

dabar as siunciuosi ar bus jis pilnas ar demo versija?

nu tai pats zek kiek uzima ir pan.jei uzima apie 400-500 megu tai reik manyti kad pilnas taciau jei maziau apie 300 tai tada bus NHL arba dar kox kitas.

uzima 160 megu

tai ben yra kokiu vilciu kad ten mafia ar jokiu
ar jau man neapsimoka testi siuntimo

Pilna mafija su 3 iso failais uzima virs 1 gigo

o kadangi ~150MB < virs 1GB…tai…manau ne…

As irgi viena syki siunciaus per kazaa mafia, tai parsiunte kazkoki baseball`a. Šypsena

nu kad veiktu labai abejoju.is kazos veikia tik keli zaidimai is viso nhl, amerikoniskas futbolas, black and white, simsai a daugiau nezinau nes ka besiusciau man atsiuncia situos geimus, tad gal tik 1 procentas kad ta mafia veiks.is 160 megu gigas nelabai issiarchyvuos.

nu ash per kazaa parsitempiau, bet zhinoma ji nebuvo tokia mazha Cha cha O 3cd x ~700mb = 2100mb = ~2.1 gb

tai pilna parsiunte ?reiks ir man taip padaryti. ar ilgai siunteisi?

Mafia ant kazaa galima atsisiusti ir pilna zaidima tik nesiusk zaidimu kurie buna pazimeti geltonai nes tuos zaidimus duos pazaisti tik kelias minutes!Juokiasi

nemanau kad tiek gali uzimt toks didelis gameNe

tai visdelti toliau nebesiusiu

Gal kas zinot kiek uzima pilna instaliacija GTA 3?

pilna pilna Šypsena O parsiunte per keleta naktu Mirkt

per kazaa… tikrai mazai sansu atsisiust normalu zaidima… jau kazkas isvardino populiariausius zaidimus (feikus) dar pridesiu kad daznai pasitaiko ir NFS 5. Kazaa tinka tik muzikos siuntimuisi ir kartais filmams

apie 600mg
ne per velai rusiesi isigyt gta3
imesiu iskart pereito sio zaidimo savo seivus

http://home.attbi.com/~gouber/

apacioje dideliames raudonomis raidemis bus parasyta download paspausk ant jo ir viskas