Ar gali del RAM kibt kompas?
Pastebejau, kad kompas pakimba kai kuriu daug resursu reikalaujanciu zaidimu metu. Labai nervinantis dalykas, nes praktiskai nieko normaliai negali pazaist, o kai tas atsitinkta su rimtom programom - isvis ragas. Klausimas tox: ar gali tai buti del RAM trukumo? Siaip turiu 128 MB, bet manau, kad mazoka. Jei ideciau daugiau, kiek tiketina, kad problema bus isspresta? Paprastai dirbant kompas nekimba, tik dirbant su galingom programom ar zaidimais.
Dekoju.
Gali del RAM, gali del CPU, gali del Video, gali del Maitinimo bloko, gali programiskai. Pradziai tiek
taip, gali.
dėk daugiau ramo. ir geriau naujo
Kaip suprast naujo? Jei mano motinine palaiko tik 133 MHz, tai naujas RAM (spartesnis) juk liks neisnaudotas. Ar as klystu?
naują sdr (pc133) ram`ą. ne padėvėtą
tavo turimos omeny DDR tipo atmintinės netiks
šiaip tai RAM reikalingumas priklauso ir nuo os.paskaityk instrukcijas.pvz būna tokie reikalvimai:
WXP - 512MB
w2k - 256MB
taip kad rezultatus prognozuoti kartais labai nesunku.
Gali ir yra tikrai tiketina, nes jei prasta atmintis tai ir kompas nestabiliai veiks…
jei pakimba ir hardo lempute pastowiai dega - ram mazai, o siaip 128, net 256 jau mazoka.
xebra, gal kas dar bande lost ‘Unreal 2: The Awakening’ su 256 ram? stabdis nerealus! krauna ilgiau nei zaidi zhiauru…
Nu nzn nzn, bet ash U2 loshiau su 256mb+r9500PRO tai jokio “stabdimo” nepajutau… Nors shiaip pas mane tuomet kompe gyveno PC4000 3-3-3-6 ir veike ant 220FSB prie 2-2-2-11
512ram dek, hmm,opera daznai image neatvercia,arba kartais iskraipo kad ir sito tinklapio ikonas…
to vir2:
nu tai gal del to, nes pas mane pc133 [email protected]+gf2mx400@225/175
sorry, rasau per wap.
buvau susidures su tokia baike kai apie 10 kompu smiginejo del brokinio ramo. nieko neveikiant (wordas, IE) normaliai, o vat paleidus photoshopa ar kita kokia galingesne programa luzdavo.
issisprende pakeitus visiems rama…
Rimtai kvailokas klausimas Siais laikais su 128 ram.Siulyciau apie 1Gb pagalvoti,o siaip jai gerai supratau tai viso pc update neprosali butu
kvailų klausimų nebūna,būna tik nemokšiški atsakymai.