Ar gali buti vyras tavo gėriausia drauge?
Tiesiog lab. idomu ar nors viena moteris galėtu pasigirti vyru - draugu. Kuriam galima butu patikėti viską. Ir išlaikyti tokius sąntikius ilgą laiką.
Visko patikėti niekam negalima reikia ir sau kažką pasilikti,bet as patenkinta savo vyru
geriausias vyras-miręs vyras…
(konsultuoju… )
Jeigu tau lab. idomu, tai pasygyrti galiu, patyketi butū galima, išlaikiti sąntykius sunku, bet ymanoma
Bet gal ankščiau jis buvo patikimas, o dabar ne. Tai siūlote nugalabiti iškarto ar atiduoti į perauklėjimo instituciją. Jo sekretorės žino mano dienotvarkę geriau už mane.
Visa gyvenima turiu tokiu draugu!Ir esu dekinga uz tai likimui!Patikek, tokius santikius galima islaikyti ilgai!
aaaaaaaa,tai jis-direktorius???
nuo to ir reikėjo pradėti
Konsultuoju:viešai ir privačiai…
Zinonoma kad taip tai tikrai imanoma pvz as toki turiu ir daug labiau pasitikiu juo nei draugemis
Mano vyras įvedė man DSLa ir galvoja kad dabar as busiu saugi. Gal dabar geriausės draugės vaidmuo atiteks kompui? Ir žmona patenkinta, ir vyras ramus.
ale tik baikit ponios ir paneles… Kam shito reikia. Visai bus neidomu gyvent, nu jau ne
Jeigu pavyksta surasti tą vienintelį vyrą,kurį lemta mylėti,savo sielą dvynę,tada kažin ar norėtum ką nuo jo slėpti,o visi kiti-tik svetimi žmonės…
Nelabai supratau: ar cia klausiama apie vyriskos lyties drauga, ar apie poshliubini stebukla
As turiu gera drauga , su kuriuo nesieja jokie saitai-raisciai-dirzai-pareigos, bet su kuriuo subendraujame karta kita per menesi gyvai, skambuciai dar daznesni, galiu juo pasitiketi ir atsiverti. Jis tikras mano Draugas
)
Vyšniukas klausia apie geriausią Draugą
Vysniukas, beja, , uzklause:
Ar gali buti vyras tavo geriausia drauge?
Gin’ nedvejodama atsake:
TAIP, gali, jeigu jis yra…gejus (pasyvusis) Tiesiog svelnumo isikunijimas
Vyru numarinimo klausimais?
Noreciau ait i tokius kursus,maza ko gali prireikti
Erode , manau, kad saviems Juodosios_nasles
konsultacijos nemokamos
susitarsim
Visada norėjau tokį turėti, bet "deja", neteko. Gal ir naiviai, bet galvoju , kad tai įmanoma ir būtų įdomu