Ar gali buti vyras tavo gėriausia drauge?

Ar gali buti vyras tavo gėriausia drauge?

Tiesiog lab. idomu ar nors viena moteris galėtu pasigirti vyru - draugu. Kuriam galima butu patikėti viską. Ir išlaikyti tokius sąntikius ilgą laiką.Graži

Visko patikėti niekam negalima Mirkt reikia ir sau kažką pasilikti,bet as patenkinta savo vyru Taip

geriausias vyras-miręs vyras…
TaipLiežuvisMirkt
(konsultuoju…Mirkt )

Jeigu tau lab. idomu, tai pasygyrti galiu, patyketi butū galima, išlaikiti sąntykius sunku, bet ymanomaCha chaCha cha

Bet gal ankščiau jis buvo patikimas, o dabar ne. Tai siūlote nugalabiti iškarto ar atiduoti į perauklėjimo instituciją. Jo sekretorės žino mano dienotvarkę geriau už mane.

LabasVisa gyvenima turiu tokiu draugu!Ir esu dekinga uz tai likimui!Patikek, tokius santikius galima islaikyti ilgai!

aaaaaaaa,tai jis-direktorius???ApakęsApakęsApakęs
nuo to ir reikėjo pradėtiTaip
Konsultuoju:viešai ir privačiai…Mirkt

Zinonoma kad taipTaip tai tikrai imanoma pvz as toki turiu ir daug labiau pasitikiu juo nei draugemisGraži

Mano vyras įvedė man DSLa ir galvoja kad dabar as busiu saugi. Gal dabar geriausės draugės vaidmuo atiteks kompui? Ir žmona patenkinta, ir vyras ramus.

ale tik baikit ponios ir paneles… Kam shito reikia. Visai bus neidomu gyvent, nu jau ne

Jeigu pavyksta surasti tą vienintelį vyrą,kurį lemta mylėti,savo sielą dvynę,tada kažin ar norėtum ką nuo jo slėpti,o visi kiti-tik svetimi žmonės…Taip

Nelabai supratau: ar cia klausiama apie vyriskos lyties drauga, ar apie poshliubini stebukla Cha cha
As turiu gera drauga Vyrai, su kuriuo nesieja jokie saitai-raisciai-dirzai-pareigos, bet su kuriuo subendraujame karta kita per menesi gyvai, skambuciai dar daznesni, galiu juo pasitiketi ir atsiverti. Jis tikras mano Draugas Šypsena)

Vyšniukas klausia apie geriausią Draugą Šypsena

Vysniukas, beja, Moterys, uzklause:
Ar gali buti vyras tavo geriausia drauge?

Gin’ nedvejodama atsake:
TAIP, gali, jeigu jis yra…gejus (pasyvusis) Mirkt Tiesiog svelnumo isikunijimas Cha cha

Vyru numarinimo klausimais?
Noreciau ait i tokius kursus,maza ko gali prireikti
Cha chaCha chaCha chaCha cha

Erode Gėlės, manau, kad saviems Juodosios_nasles Gėlės konsultacijos nemokamos Cha cha Mirkt Cha cha

susitarsimTaip

Visada norėjau tokį turėti, bet "deja", neteko. Gal ir naiviai, bet galvoju , kad tai įmanoma ir būtų įdomu Šypsena