ar gali buti: ir GRAZI, ir PROTINGA?

ar gali buti: ir GRAZI, ir PROTINGA?

is paganelio lupu negirdejau. bet kaip suprantu tai jo nuomone apsiskaites zmogus nebutinai yra protingas. as pilnai su jau sutinku… tik nesutinku, kad cia paganelio teorija… mano ziniom ji turi daug gilesnes saknis.

SMiLuTE rašė:

na o tu zinai ta paganelio teorija?

Ralis. rašė:

pralinksminai mane… o siaip viskas ok Mirkt
Gėlės

Plati tema Cha cha
P.S.bet tikiuosi tu cia ne piktybiskaiMirkt

Ralis. rašė:

Cha cha protinguole - motociklistu gaudytoja Cha cha

finfan rašė:

Tie kurie sako "negali" gal tegul akis prasikrapsto, apsidairo, o po to idemiai isklauso (nes kai patys pernelyg garsiai rekia "as" tai ir nieko protingo neisgirsta), o ne liezuvius iskise laxto, nezinodami ko benoreti…

================================

SMiLuTE rašė:

finfan rašė:

Plati tema Cha cha
P.S.bet tikiuosi tu cia ne piktybiskaiMirkt

ech… kada ralis ka nors sako piktybishkai… megsta jis uzvaziuot nepiktybiskai, bet siaip juk geras zmogus Mirkt

Gali buti… nezinau Šypsena

SMiLuTE rašė:

…protingos moterys turi kai kuriuos fizinius, ishorishkai pasireishkiancius bruozus…

jo matosi kad veideliai yra intelekto suzaloti
Cha cha
Cha cha

LTB rašė:

SMiLuTE rašė:

…protingos moterys turi kai kuriuos fizinius, ishorishkai pasireishkiancius bruozus…

jo matosi kad veideliai yra intelekto suzaloti
Cha cha
Cha cha

hmm Šypsena nu nezinau… gal cia dar kokia nors teorija?

AS GRAZI IR PROTINGA…
reiskias suderinama…

irodyk

brunetuke rašė:

AS GRAZI IR PROTINGA…
reiskias suderinama…

SMiLuTE rašė:

na as jau minejau, kad esu ir grazi, ir protinga… taciau tas vat protingumas - labai jau daug gincu kelianti savoka… siaip tai as sneku ne apie ta protinguma, kuri suvokia paganelis… Šypsena pagal jo teorija, tai as gal tik apsiskaiciusi Cha cha

Cha cha

Sia tema reiketu nemazai padiskutuoti… Mano nuomone yra tokia:
Viskas priklauso nuo to kox zmogus pats esi… jei esi kox nors … Cha cha, tai ir blondine tau pasirodys Einsteino anuke… Keik man paciam teko susidurti… Yra, bet taip mazai… taip mazai, kad jas reiketu itraukti i Raudonaja knyga… Arba nuvezti i zoologijos soda… tegul ir kiti pamato ta Dievulio sukurta stebukla… Alus- gras sprendimas… Po n bokalu, vosos taps grazios bei protingos, bet tu tapsi ASILU Nustebęs

Nuska rašė:

GALI !!!
tik pastaruoju metu jaučiamas vyrų trūkumas, kurie suprastų tai Šypsena

Gerai Mirkt

O tau dar tokie klausimai kyla? Ko gero tu visiškas idiotas!Liežuvis

pralinksminai mane… o siaip viskas ok Mirkt
Gėlės

SMiLuTE rašė:

rali, Šypsena what Cha cha Cha cha ?

kaip manot, ar tai suderinama? ar gali buti mergina ir grazi ir protinga?

Ne, nu…sakes! Griuk ir voliokis… Piktas

Kiek galima apie ta pati???

Negali, negali, negali…tokiem kaip tu, kuriem kyla tokie klausimai, NEGALI!!!

vat butent kad gali - viena tokia radau Apakęs

tik vat many ir neramina kad ji labai jau protinga… is kitos puses prie zmones gedos tikrai neapturesiu Gerai

gali but grazi ir istikima,bet gumine. o grazi ir protinga cia is ltb fantastikos pasaulio Šypsena

YRA

yra!!! AS pavyzdziui!!! Cha cha tik vat sakau, seniau vis galvodavau, kodel atsirado neseniai keli zmones, kurie vis dar nelabai tiki, kad as protinga… jie irgi is tu, kurie tiki visokiais stereotipais, kad tai nesuderinama… stai kur suo pakastas…
Cha cha Cha cha Cha cha Mirkt

Gerai

Maja rašė:

Ne, nu…sakes! Griuk ir voliokis… Piktas

Kiek galima apie ta pati???

Negali, negali, negali…tokiem kaip tu, kuriem kyla tokie klausimai, NEGALI!!!