ar gali buti: ir GRAZI, ir PROTINGA?
is paganelio lupu negirdejau. bet kaip suprantu tai jo nuomone apsiskaites zmogus nebutinai yra protingas. as pilnai su jau sutinku… tik nesutinku, kad cia paganelio teorija… mano ziniom ji turi daug gilesnes saknis.
SMiLuTE rašė:
na o tu zinai ta paganelio teorija?
Ralis. rašė:
pralinksminai mane… o siaip viskas ok 
Plati tema
P.S.bet tikiuosi tu cia ne piktybiskai
Ralis. rašė:
protinguole - motociklistu gaudytoja
finfan rašė:
Tie kurie sako "negali" gal tegul akis prasikrapsto, apsidairo, o po to idemiai isklauso (nes kai patys pernelyg garsiai rekia "as" tai ir nieko protingo neisgirsta), o ne liezuvius iskise laxto, nezinodami ko benoreti…
================================
SMiLuTE rašė:
finfan rašė:
Plati tema 
P.S.bet tikiuosi tu cia ne piktybiskai
ech… kada ralis ka nors sako piktybishkai… megsta jis uzvaziuot nepiktybiskai, bet siaip juk geras zmogus
Gali buti… nezinau
SMiLuTE rašė:
…protingos moterys turi kai kuriuos fizinius, ishorishkai pasireishkiancius bruozus…
jo matosi kad veideliai yra intelekto suzaloti
LTB rašė:
SMiLuTE rašė:
…protingos moterys turi kai kuriuos fizinius, ishorishkai pasireishkiancius bruozus…
jo matosi kad veideliai yra intelekto suzaloti

hmm nu nezinau… gal cia dar kokia nors teorija?
AS GRAZI IR PROTINGA…
reiskias suderinama…
SMiLuTE rašė:
na as jau minejau, kad esu ir grazi, ir protinga… taciau tas vat protingumas - labai jau daug gincu kelianti savoka… siaip tai as sneku ne apie ta protinguma, kuri suvokia paganelis…
pagal jo teorija, tai as gal tik apsiskaiciusi
Sia tema reiketu nemazai padiskutuoti… Mano nuomone yra tokia:
Viskas priklauso nuo to kox zmogus pats esi… jei esi kox nors … , tai ir blondine tau pasirodys Einsteino anuke… Keik man paciam teko susidurti… Yra, bet taip mazai… taip mazai, kad jas reiketu itraukti i Raudonaja knyga… Arba nuvezti i zoologijos soda… tegul ir kiti pamato ta Dievulio sukurta stebukla…
- gras sprendimas… Po n bokalu, vosos taps grazios bei protingos, bet tu tapsi ASILU
O tau dar tokie klausimai kyla? Ko gero tu visiškas idiotas!
kaip manot, ar tai suderinama? ar gali buti mergina ir grazi ir protinga?
Ne, nu…sakes! Griuk ir voliokis…
Kiek galima apie ta pati???
Negali, negali, negali…tokiem kaip tu, kuriem kyla tokie klausimai, NEGALI!!!
vat butent kad gali - viena tokia radau
tik vat many ir neramina kad ji labai jau protinga… is kitos puses prie zmones gedos tikrai neapturesiu
gali but grazi ir istikima,bet gumine. o grazi ir protinga cia is ltb fantastikos pasaulio
YRA
yra!!! AS pavyzdziui!!! tik vat sakau, seniau vis galvodavau, kodel atsirado neseniai keli zmones, kurie vis dar nelabai tiki, kad as protinga… jie irgi is tu, kurie tiki visokiais stereotipais, kad tai nesuderinama… stai kur suo pakastas…