Ar galetumet pirmos pasipirst savo
Siame amziuje, kai moterys apmoka savo saskaitas pasilinksminimo istaigose ir n tik, pretenduoja i prezidentus, vadovauja, dalyvauja draguose ir t.t Kodel ne? Jei drovus, nesiryzta, o laikas apie tai pagalvoti… Ar imtumetes iniciatyvos pacios?
kazkaip isivaizduoju, kad jei zmones jau pakankamai laiko yra kartu, kad “butu laikas apie tai pagalvoti” tai neturetu buti jokiu drovumu ir neryztingumu . nebent kaip dazniausiai
nori, o
visai ne
. turetu tas sprendimas tiesiog naturaliai išsirutuliot be jokiu piršimųsi… uj, kaip nemėgstu tokių formalumų (vestuviu irgi)
. niekada nesipirščiau, nes neturiu jokio noro kada nors ženytis
plem vel tema itakota feminizmo o reakcija tai mano butu jei man mano
pasakytu
As specialiai laukiau kol mano pasipirs ir sulaukiau
bet tikrai pati galeciau tai padaryti
reikia tureti , kad pasipirstu
Tikriausiai taip ir bus nes ash labai nekantri laukiu laukiu kol jis man pasipirsh o jis vis tyli
taigi dar meneseli palauksiu ir pirmyn kaip tik bus 4 metai draugystes
valdo
aš irgi galėčiau laisvai
ne as negaleciau.Principai neleistu.Tai turetu daryti , o jei nesipersa tai vadinasi nenori, o jei nenori tai ir nereikia
manau kad negalėčiau
nebutinai nenori jei nenoretu tai ir nebutu su zmogum n-metu ir nekalbetu apie vaikucius . gal tiesiog nedrista buna ir tokiu bijo kad viskas pasikeis itt
tai kad neturiu as dar per maza vedybom
kazkaip jauciu negaleciau pirma pasipirst… nematau tame nieko blogo, bet kazkaip…
Tikriausiai negalėčiau. Mano nuomone vaikinai turi pirštis ir mano principai neleistų, man pirmai jam pasipiršt.
as tj nesiimciau iniciatyvos pati
nea… jokiu budu… nenori - nereikia… prievarta mielas nebusi. gana visgi vaikinams lepintis. Pamirso, ka reiskia buti ryztingais, uz savo veiksmus atsakingais vyrais… lepsiai kazkokie…
Manau, čia jau būtų kažkoks desperatiškas veiksmas Negalėčiau ir nenorėčiau, nes tiek aš, tiek mano vaikinas į šiuos dalykus tradiciškai žiūrim, ir jis žino, kad pasipiršti turės pats
principai kartais viska sugadina
niu jau čia tai priklauso nuo kiekvieno unikalaus atvejo… bet manau, kad man per daug tas koncervatyvizmas, su kaip po tokiom idėjom, jog tai nemoteriška… įsigalėjo