Ar galetumet pirmos pasipirst savo

MoterisAr galetumet pirmos pasipirst savo Vyras???

Siame amziuje, kai moterys apmoka savo saskaitas pasilinksminimo istaigose ir n tik, pretenduoja i prezidentus, vadovauja, dalyvauja draguose ir t.t Kodel ne? Jei Vyras drovus, nesiryzta, o laikas apie tai pagalvoti… Ar imtumetes iniciatyvos pacios?

kazkaip isivaizduoju, kad jei zmones jau pakankamai laiko yra kartu, kad “butu laikas apie tai pagalvoti” tai neturetu buti jokiu drovumu ir neryztingumu Nekaltas. nebent kaip dazniausiai Moteris nori, o Vyras visai ne Cha cha. turetu tas sprendimas tiesiog naturaliai išsirutuliot be jokiu piršimųsi… uj, kaip nemėgstu tokių formalumų (vestuviu irgi) Cha cha. niekada nesipirščiau, nes neturiu jokio noro kada nors ženytis Liežuvis

plem vel tema itakota feminizmo Veeeo reakcija tai mano butu jei man mano Moteris pasakytu Flirtas Cha cha

As specialiai laukiau kol mano Vyras pasipirs ir sulaukiau Cha cha bet tikrai pati galeciau tai padaryti Šypsena

reikia tureti Moteris, kad pasipirstu Nekaltas

Tikriausiai taip ir bus Juokiasines ash labai nekantri laukiu laukiu kol jis man pasipirsh o jis vis tyli Netaigi dar meneseli palauksiu ir pirmyn kaip tik bus 4 metai draugystes Myliu

Gerai Moterisvaldo Cha cha

aš irgi galėčiau laisvai Cha cha

ne as negaleciau.Principai neleistu.Tai turetu daryti Vyras, o jei nesipersa tai vadinasi nenori, o jei nenori tai ir nereikia Cha cha

manau kad negalėčiau

nebutinai nenori jei nenoretu tai ir nebutu su zmogum n-metu ir nekalbetu apie vaikucius . gal tiesiog nedrista buna ir tokiu bijo kad viskas pasikeis itt

tai kad neturiu Vyras as dar per maza vedybom Baisu

kazkaip jauciu negaleciau pirma pasipirst… Nekaltas nematau tame nieko blogo, bet kazkaip… Drovus

Tikriausiai negalėčiau. Mano nuomone vaikinai turi pirštis ir mano principai neleistų, man pirmai jam pasipiršt. Nekaltas

as tj nesiimciau iniciatyvos pati Cha cha Cha cha

nea… jokiu budu… nenori - nereikia… prievarta mielas nebusi. gana visgi vaikinams lepintis. Pamirso, ka reiskia buti ryztingais, uz savo veiksmus atsakingais vyrais… lepsiai kazkokie… Baisu

Manau, čia jau būtų kažkoks desperatiškas veiksmas JuokiasiNegalėčiau ir nenorėčiau, nes tiek aš, tiek mano vaikinas į šiuos dalykus tradiciškai žiūrim, ir jis žino, kad pasipiršti turės pats Cha cha

principai kartais viska sugadina Taip

niu jau čia tai priklauso nuo kiekvieno unikalaus atvejo… bet manau, kad man per daug tas koncervatyvizmas, su kaip po tokiom idėjom, jog tai nemoteriška… įsigalėjo Nekaltas