ar fajna dovana???
ar grazi dovana butu bachuruj kaledom profesionaliaj padaryta mano nuotrauka ir ireminta graziuose remeliuose?
Man tai grazu,tik va reikia zinoti jo skoni
manau baxuruj tavo rupi labaiu tu nei tavo dovananors ji yra tikray grazi
manaw jam tikraj patiktu
o jei ant maikes kokios uzdetum ta savo foto ir jam padovanotum? originaliau juk…
O kiek laiko drawgaujat?
faina
man glazhu…manau ir jam patiktu,jeigu ten butu jo mylima mergytia…mirkt…
Nuotrauka remeliuose (sava foto), nesvarbu kam dovanji - kazkiek ipareigoja… Jau geriau kaip Zyklon B sake ant kokiu marskineliu nei i remelius, nes yra tox mazyliukas prietaras, kad negalima turet vieno kurio nors fotkes, reik kad joje abudu butu nusifotografave
…Bet jei netiki prietarais tai…
nepilnaj menesi
hmz…na jei joos vienas kita labaj mylit tai pirmyn!o jei tik shiaip saw…tai ash nedovanochiaw,palaukciau dar
o siajp jej ne ta nuotrauka ka tada???patarkit nes tikraj neisivajzduoju…
Zyklon_B rašė:
o jei ant maikes kokios uzdetum ta savo foto ir jam padovanotum? originaliau juk…
Cia tai
butu. Bet ir remeliuose visai nieko…
Na sheijp gal ir faijna dovanele, bet manau kad dar per trumpai draugaujat… gal ir klystu… manau geriau bootu, kad tuose remeliuose bootumet jus abu
~
desperate rašė:
Na sheijp gal ir faijna dovanele, bet manau kad dar per trumpai draugaujat… gal ir klystu… manau geriau bootu, kad tuose remeliuose bootumet jus abu
~
taj as irgi galvoju ka graziau jej butume mes abu,bet kad neturiu tokios fotkeso ta savo fotke remeliuose sugalvojau todel,kad jis prase kad atnesciau savo nuotrauka,kad visad mane matytu,o as wat kajp tik grazios jokios neturejau,taj galvoju dabar sventes gal ir grazu butu,ar nia?
Magii rašė:
Nuotrauka remeliuose (sava foto), nesvarbu kam dovanji - kazkiek ipareigoja…Jau geriau kaip Zyklon B sake ant kokiu marskineliu nei i remelius, nes yra tox mazyliukas prietaras, kad negalima turet vieno kurio nors fotkes, reik kad joje abudu butu nusifotografave
…Bet jei netiki prietarais tai…
Ir aš žinau šitą prietarą,šiaip netikiu… bet man taip buvo jog išsiskyrėm nu bet dovana visaj nieko
grazu… bet fotografijos budu labai daug… taigi cia dar tuo ne viskas pasakyta cia rejk atsizvelgti i jo skoni…
nesuprantamas rašė:
grazu… bet fotografijos budu labai daug… taigi cia dar tuo ne viskas pasakyta cia rejk atsizvelgti i jo skoni…
na jap bet cia ta prasme pati ideja
zujkeete rašė:
Ir aš žinau šitą prietarą,šiaip netikiu… bet man taip buvo jog išsiskyrėmnu bet dovana visaj nieko
![]()
netiki netiki, o po to kai taip atsitinka, imi tiket … bet jau buna per velu…gal ir is liudesio imi ka nors kaltins