ar fajna dovana???

ar fajna dovana???

ar grazi dovana butu bachuruj kaledom profesionaliaj padaryta mano nuotrauka ir ireminta graziuose remeliuose?NekaltasDrovus

Man tai grazu,tik va reikia zinoti jo skoniAngelas

manau baxuruj tavo rupi labaiu tu nei tavo dovanaŠypsenanors ji yra tikray graziŠypsena

manaw jam tikraj patiktu TaipGerai

o jei ant maikes kokios uzdetum ta savo foto ir jam padovanotum? originaliau juk…

O kiek laiko drawgaujat?Nekaltas

faina Taip

man glazhu…manau ir jam patiktu,jeigu ten butu jo mylima mergytia…Mirktmirkt…

Nuotrauka remeliuose (sava foto), nesvarbu kam dovanji - kazkiek ipareigoja…Nekaltas Jau geriau kaip Zyklon B sake ant kokiu marskineliu nei i remelius, nes yra tox mazyliukas prietaras, kad negalima turet vieno kurio nors fotkes, reik kad joje abudu butu nusifotografave Taip…Bet jei netiki prietarais tai…

nepilnaj menesi Drovus

hmz…na jei joos vienas kita labaj mylit tai pirmyn!o jei tik shiaip saw…tai ash nedovanochiaw,palaukciau dar

Mirkt

o siajp jej ne ta nuotrauka ka tada???Nekaltaspatarkit nes tikraj neisivajzduoju…Drovus

Taip Cia tai Gerai butu. Bet ir remeliuose visai nieko…

Na sheijp gal ir faijna dovanele, bet manau kad dar per trumpai draugaujatNekaltas… gal ir klystu… manau geriau bootu, kad tuose remeliuose bootumet jus abu Liežuvis~

taj as irgi galvoju ka graziau jej butume mes abu,bet kad neturiu tokios fotkesNežinauo ta savo fotke remeliuose sugalvojau todel,kad jis prase kad atnesciau savo nuotrauka,kad visad mane matytu,o as wat kajp tik grazios jokios neturejau,taj galvoju dabar sventes gal ir grazu butu,ar nia?

Ir aš žinau šitą prietarą,šiaip netikiu… bet man taip buvo jog išsiskyrėm Baisu nu bet dovana visaj nieko Gerai Cha cha

grazu… bet fotografijos budu labai daug… taigi cia dar tuo ne viskas pasakyta cia rejk atsizvelgti i jo skoni…

na jap bet cia ta prasme pati idejaŠypsena

netiki netiki, o po to kai taip atsitinka, imi tiket Baisu… bet jau buna per velu…gal ir is liudesio imi ka nors kaltins Nekaltas