Ar Edwardas Nortonas ish tiesu toks raumeningas?

Ar Edwardas Nortonas ish tiesu toks raumeningas?

Pasiziuriu as American History X ir pamatau pusnuogi raumenu kalna Edwarda Nortona su ishtatuiruota svastikomis… Ar ish tiesu jis toks raumeningas. Fight club’e lygtai jis buvo toks “sliekelis”… Taip

kviesi į pasimatymą?

AH X jis tox ish tiesu: priesh filma bicas kacelinosi kasdien (cia panashiai, kaip De Niro storejo per Raging Bull). bet ji tas uzhsiemimas be galo kniso, todel mete shita brudna reikala, kai tik galejo Šypsena

o jis man ir plonas visai patinka Mirkt

blemba kas man cia pasidare pasinesiau ant plonu bernu… :confused: hmmmm

Visiems įsimylėjusiems. Aišku, ramioms.bitėms pirmoje eilėje:

http://www.press.lt/cgi-bin/Article_lz.asp?Lang=L&ID=445737&Width=640&amp ;BgColor=ffffff&Format=0100

2022

JONAS ŪBIS:

"LNK (vasario 25 d. 21 val.) parodys puikaus aktoriaus Edwardo Nortono 2019 m. režisuotus "Bruklino našlaičius". Tai Jonathano Lethemo kriminalinio romano ekranizacija. Lajonelis, kurį suvaidino pats Nortonas, nelabai tipiškas detektyvas. Jau pirmojoje filmo scenoje jis pradeda tampyti atspurusį megztinio rankovės siūlą ir negali sustoti. Atrodytų, detektyvinių intrigų metafora – vienas menkas siūlelis gali nuvesti prie sudėtingų intrigų. Tačiau tai tiesiog Lajonelio portreto dalis – jam Tourette’o sindromas, galintis sukelti ir žodžių srautą, ir minčių draiskalus. Tai apsunkina asmeninį gyvenimą, bet daro geru detektyvu, nes jei Lajonelis ties kuo nors užsifiksuos, nenusileis. Tad nieko keisto, kad Lajonelis nusprendė išsiaiškinti, į ką įsipainiojo jo šefas Frenkas (Bruce Willis). Būtent Frenkas iš prieglaudos vaikinukų subūrė profesionalią detektyvų agentūrą.

Miestas rengiasi permainoms, jų trokšta architektai vizionieriai ir turtingi pilkieji kardinolai. Vieną jų, kontroversišką urbanistą, suvaidino Alecas Baldwinas. Taigi, gentrifikacija – ne toks jau naujas sumanymas, kaip vilniečiams atrodo. Bet ne tai filme svarbiausia – jis panardina į 6-ojo dešimtmečio Niujorką ir analizuoja taškus, kur susikerta politika, architektūra ir gyvas socialinis audinys. Tai filmas apie miesto splyną, apie žmogų, įsipainiojusį į miestietiškų prasmių ir santykių voratinklį, apie gatvių, akligatvių ir pastatų peizažą, apie tai, kas slypi už spindinčio miesto fasado."

Jo,prieš X history jį kamavo štanginėj su maisto papildais mėnesiukąCha chakaip ir N.Cage’ą prieš ConnairąPavargęs

Bet palyginus history X Nortoną ir Fight muilo Nortoną tai skirtumas ir darbas(fizinis) akivaizdūsGerai

na… jis taip normaliai raumeningas, nera kulturistas, bet nera sliekelis… nors sheip gana lieknas (pazhiurekit RED DRAGON)

Hehehehe…As dabar panasiai atrodau.Tik be swastiku istatuiruotu.

Tokia is prastesniu Nortonu roliuŠypsena

I temaCha cha

zaz

nu taip,senas…bet koks? Šypsena

nuotraukoje pries tai, kazkoks senas grabas “tuninguotas” Šypsena Šypsena Šypsena

tu man geriau pasakyk kas nuotraukoj pries tai? Šypsena

Aston Martin Vanquish V12-paprasta Šypsena Cha cha

kamaz

pienovezhis.