Ar dsl takas palaiko IPv6 protokola? ir kaip susikonfiguruot?

Ar dsl takas palaiko IPv6 protokola? ir kaip susikonfiguruot?

dabar as sedziu dsl A0 ar koks ten planas ar imanoma man pasijungt IPv6?ar man veiks viskas ar as galesiu narsyt intera ir jungtis prie KTU servu? aciu uz atsakymus

Kaip tik dabar prisijungiau prie kobros iš tako. Buvo laikotarpis, kad nejungdavo, reiks dažniau pamėginti. Protokolą palaiko ne Takas o softas.

kaip suprast prisijungei prie kobros?ka taip lengvai ir leidzia pasijungt? o kaip suprast softas tai ka man pakanka susikonfiguruoti?ir paprastai jungtis?tinka ir total commander’is? ar reikia spec softo? aciu

Pirma windousuose cmd ir rašai ipv6 install. Ne bet kuris klientas tinka, žinau, kad tinka smartftp. Jungiesi anonymous prie v6.kobra.ktu.lt. Vakar jungėsi iškart.

Na štai, prisijungiau ir aš iš tako prie kobros. Mano IP adresas dinaminis, tai kiekvieną kartą reikia perinstaliuoti ipv6 protokolą, ipv6 uninstall ir restartuoji kompą.

dinaminis reiskia kad parasius ipv6 install jis automatiskai ivada kazkoki ip ir tau viskas veikia? ir viskas veikia?

Velniau, toks jausmas kad tu nelabai supranti kas yra IP, ir juolabiau IPv6… Nekaltas