Ar draugavot su ...

Ar draugavot su …

Merginos, ar jus buvote kada nors sutikusios rimtai draugauti su vaikinu, kuris jums nelabai patiko is isvaizdos? kodel? Laimingas

Vaikinai, ir jusu to paties noriu paklaust.

Kartais charakteriu atrodo tokia patraukli, kad imi nusiteikinet matantis graziausiaja… Gali ir pavykti Mirkt

Kartais taip patinka zhmogaus mastymas… elgesys… kad nebekreipi visai demesio i tai, kaip zhmogus atrodo… Taip

jej zmogus grazus vidumi tai jokio skirtumo shiaip jau…
nu cia bent jau man ;D bet man visi grazus Mirkt))

kartais… Cha cha

biat uzhtai koke lovoi buvo … Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha KietasKietasKietas ex … auksas o ne mergina Cha chaCha chaCha cha

niu saip nelabai…Ne
serdcu ne prikazesh…Ne

manau priklauso nuo pacio norincio uzmegsti draugyste: vieni nelabai ziuri, kiti ziuri… tiesiog neklausk kitu kaip jie daro, o pabandyk pati paziuret i save ir pamastyt ar tau svarbu tavo draugo isorinis grozis Apkabinimas

[as ir maniau taip, bet veliau gavau vandeniu aprasyma ir nusiraminau

vandeniai pirmiausai renkasi pagal isvaizda Apakęs ka darysi matyt tok jau mano likimas Juokiasi

privet Lenocka…Labas

as nea…Ne

Tam, kad suvokti, jog nėra svarbiausia graži žmogaus išvaizda, reikia pirma pagyventi su gražiu žmogumi. Nepatyrus to ant savo kailio, įrodyti tai, kad aš sakau tiesą, neįmanoma. Nes visuomet žmonės daugiau linkę manyti, kad išvaizda svarbu…

Vaikinai, ir jusu to paties noriu paklausti

Kaip suprasti - ar mes bandeme draugauti su mums nepatinkanciais kitais vaikinais???

o as laikaus isitikinimo, kad prie visko galima priprast Šypsena Taip, jei tas zmogus nieko vertingo neturi… tai tada istikruju ir priprainet nelabai reik Šypsena o jei turi… tada reik gerai apgalvot… ar verta… del to, kad nelabai patinka isore, prarast tai kas vertinga jo charaktery, jausmuose ir kt.

Niu tik norejau pasakyt… isvaizda vienas is kriteriju renkantis drauga, bet jis nera labai svarbus, jei egzistuoja Gerai unikalus, nepakartojamas ir tau labai mielas jo vidus Cha cha

Laimingas

Beveik nesu su graziais draugavus, nes ziuriu i charakteri, o ne i isvaizda. Kas is to jeigu draugauji su graziu ir ji reikia istisai "priziureti", kad paskui kitas nelakstytu. Ir dar, grazus dazniausiai neziuri rimtai i santykius. Bent jau dauguma tu, kuriuos pazistu.

Cia buvo mano Zodis Cha chaCha cha

Privet Rima Šypsena

pasitinkam zmogu pagal isvaizda p ;aydim ji pagal…

Jooooo…Taip ir dabar to gailiuosi…Žliumbia Gyvenime nebedraugausiu su tokiu!!! Ne Nors…niekada nesakyk niekada Ne