Ar draugavot su …
Merginos, ar jus buvote kada nors sutikusios rimtai draugauti su vaikinu, kuris jums nelabai patiko is isvaizdos? kodel?
Vaikinai, ir jusu to paties noriu paklaust.
Kartais charakteriu atrodo tokia patraukli, kad imi nusiteikinet matantis graziausiaja… Gali ir pavykti
Kartais taip patinka zhmogaus mastymas… elgesys… kad nebekreipi visai demesio i tai, kaip zhmogus atrodo…
jej zmogus grazus vidumi tai jokio skirtumo shiaip jau…
nu cia bent jau man ;D bet man visi grazus ))
kartais…
biat uzhtai koke lovoi buvo …
ex … auksas o ne mergina
niu saip nelabai…
serdcu ne prikazesh…
manau priklauso nuo pacio norincio uzmegsti draugyste: vieni nelabai ziuri, kiti ziuri… tiesiog neklausk kitu kaip jie daro, o pabandyk pati paziuret i save ir pamastyt ar tau svarbu tavo draugo isorinis grozis
[as ir maniau taip, bet veliau gavau vandeniu aprasyma ir nusiraminau
vandeniai pirmiausai renkasi pagal isvaizda ka darysi matyt tok jau mano likimas
privet Lenocka…
as nea……
Tam, kad suvokti, jog nėra svarbiausia graži žmogaus išvaizda, reikia pirma pagyventi su gražiu žmogumi. Nepatyrus to ant savo kailio, įrodyti tai, kad aš sakau tiesą, neįmanoma. Nes visuomet žmonės daugiau linkę manyti, kad išvaizda svarbu…
Vaikinai, ir jusu to paties noriu paklausti
Kaip suprasti - ar mes bandeme draugauti su mums nepatinkanciais kitais vaikinais???
o as laikaus isitikinimo, kad prie visko galima priprast Taip, jei tas zmogus nieko vertingo neturi… tai tada istikruju ir priprainet nelabai reik
o jei turi… tada reik gerai apgalvot… ar verta… del to, kad nelabai patinka isore, prarast tai kas vertinga jo charaktery, jausmuose ir kt.
Niu tik norejau pasakyt… isvaizda vienas is kriteriju renkantis drauga, bet jis nera labai svarbus, jei egzistuoja unikalus, nepakartojamas ir tau labai mielas jo vidus
Beveik nesu su graziais draugavus, nes ziuriu i charakteri, o ne i isvaizda. Kas is to jeigu draugauji su graziu ir ji reikia istisai "priziureti", kad paskui kitas nelakstytu. Ir dar, grazus dazniausiai neziuri rimtai i santykius. Bent jau dauguma tu, kuriuos pazistu.
Cia buvo mano Zodis
Privet Rima
pasitinkam zmogu pagal isvaizda p ;aydim ji pagal…
Jooooo… ir dabar to gailiuosi…
Gyvenime nebedraugausiu su tokiu!!!
Nors…niekada nesakyk niekada