Ar daznai valgot kebabus?

Ar daznai valgot kebabus?

Noreciau suzinoti jusu nuomone apie tai.
Ar jums sis maistas skanus?
Ir jei galima, parasykit is kokio miesto esate.
Aciu Labas

SKANUS KEBABAI KAUNE MASINU TURGUJ,KAI TEN BUNU VISADA SUVALGAUCha cha

Neblogi Kaune prie pilies ir soboro Šypsena

del kebabu nzn,bet ten pat pardavinejama libanietishka pica tiesiog Niam niamNiam niamNiam niamTaipGeraiGeraio tai yra tokiame kioskelyje,Kaune,taikos prospekte,prie simono daukanto vidurines Cha cha

Vienas is skaniausiu maisteliu tik ne daznokai valgomas

o kas trukdo ji dazniau valgyti? gal zinai, kiek Vilniuj yra kebabiniu?

man patinka jie, skaniausi turbut kaune prie pilies. o siaip valgiau mickeviciaus gatvej tam turku restorane, ir horn prie fontano, tai pilies geriausiŠypsena

Seip skanu jai gerai padarytas,Kaune isragavau visur ,skaniausi kaip ir kazkas sake masinu turgujTaip

Skanumo tai skanu Niam niam, bet Lietuvoje ragauti neteko.Ne

nejaugi tau maza kebabiniu Lietuvoj ?

yep…
ypach Kaune… Juokiasi
kebabu sostine chia…

vilniuje prie buvusios saturno pardos (jei nezinot tai prie naujo vieduko prie spaudos rumu) ir kebabus ir buritas skanius gamina,tik senokai buvau uzsukusi.

[quote]Aries rašė:
nejaugi tau maza kebabiniu Lietuvoj?
[/quote]

Žinau, kad kažkur prie Aušros vartų yra, bet kadangi nesu itin nabažnas, tai ten neužsuku.NeCha cha
Žodžiu, nepakeliui man jos.AlusGirtas

taip daznai, kad net neisivaizduoju kox ju skonis…Nekaltasbet daug kas sako, kad skanu…Niam niam

Skanus kebabai, bet, kad as juos jau senokai bevalgiau. Ir tai ne Lietuvoj, o Paryziuj…Nekaltas

Jou labai saknu kebabai, bet esu valgęs tik tris ar keturis kartus Liežuvis

kartais suvalgau Taip

nevalgauNe

O zinot,kaip is tiesu kebabas vadinas?SAVARMA!ŠypsenaRimtai,mano puske norejo Lietuvoj atidaryt ju gamykla,or smth (ji ne lietuve) ir puikiai ismano apie situs dalykus.O tas kebabas skaitytus,kaip saslykasLaimingasNiam niam