ar daznai tenka (teko) paragauti “Berzines koses”
Na taip sėdėjau ir skaitinėjau temas… Visos apie meilę, neištikimybę, šiaip nelabai suprantamos… Ir nusprendžiau parašyti šią temą…skaudžią iki kaulų- smegenų… Ar dažnai gaunate paragauti “beržinės košės”- iš liaud.kl.(gaunate per savo užpakaliuką, ar kokią kitą vietą)… Sorriukas jei ši tema jau buvo,bet neradau jos paieškoje…turbūt… Tai už ką dažniausiai “ragaujate” šios “košes” ir ar tai dažniausiai būna teisinga… Jei jau negaunate šio “skanumyno”,tai kada paskutinį kartą teko jo “ragauti” … beje…kaip galvojate ar aklejimas musant yra pati geriausia priemone
…
neteko tewai moka wiska paaiskint labai ramiai ir kulturingai
kai maza buvai tai tave y siena reikejo patrankyt.
mano taip pat…tai del to ir buvo idomu kaip kitiem vaikyste prabego… saunuoliai tavo tevai,kaip ir mano
matosi, kai kam skaudi patirtis keliskart ir man teku buti ryksteles auka, bet tai buvo labai senai ir beveik simboliskai. karti ji kazkokia
kiek supratau tavo vaikyste buvo ne is geriausiu… turbut pacia tranke i siena …vargsas vaikas…gili uzuojauta
oi seniai ,kai dar mazyte buvau… Darbar manes niekas nemusa-psichologiskai bando paveikt
tas psichologinis poveikinis dar skaudesnis nei berzine kose kartais buna… sekmes laikykis ir nepasiduok
kartais psichologinis spaudimas daug skaudesnis uz fizini. bet nuo fizinio sunkiau uzsisukti. cia gali tiesiog atsiriboti (uzsikimsti ausis)
dekui uz supratima nevykele ;]
inikas, blemba, škac is mano micniu
gal 2 kartus ir tai nzn ar tie du kartai buwo
cia kas didesne nevykele tu ar as? nes ant zmoniu siaip protingas zmogus nevaziuoja… tau reikia psichologo pagalbos
niu kad tos koses netekdavo paragaut…visada imanoma issiaishkint be smurto…manau labai blogai kaim tevai musa savo vaikus
as pirma parasiau…ir tik paskui tavo atsirado
MAn ir dabar tevas neretai pasiulo jos paragaut Pvz kai su siostrom gerokai susiedam
na kazkada tekdawo… bet dabar tai jau tikrai netenka
Neteko (nebent to neprisimenu ), netenka ir ,esu tikra, kad neteks
kai mazge buvau kelis kartus gavus, bet per pastaraji desimtmeti neteko