Ar dažnai Jus užkalbina praeiviai?
Mane -pastoviai … Kur tik beeičiau
banke, gatvėje, parduotuvėje. Dažniausiai skundžiasi kuo nors. Keistai pasijuntu, nes tikrai niekuo negaliu padėti
Ir kuo aš amžinai visiems užkliūnu
Mane pastoviai kalbina viešajame transporte . Pakutinį kartą prieš kokią savaitę moteriškė pasakojo apie maisto produktus - kokie jie buvo tarybiniais laikais, o kokie dabar. Dažnai pasakoja savo biografijas, skundžiasi taip pat. Kartais būna įdomu, bet dažniausiai nežinau kur dėtis.
Ne, nebent koks chronius centų paprašo ir būna, kad jei tenka nueit į polikliniką, tai va ten kokia bobela pristoja ir apie gyvenimą dejuot pradeda
ui, net bloga daros nuo tokių
O tu gal labai gerų veido bruožų, taip ir trauki žmones pasiguost
Sukeliate pasitikejima O manes irgi prasalioja centu. Ir dar syki buvo cigone pristojus. Laaabai nemalonu.
Neseniai banke buvau -tai dviese pristojo Bobulytė guodėsi, kad pensijos mažai moka, o kažkoks diedelis pradėjo guostis, kad ir už invalidumą mažai moka…
Čigonių nesunku atsikratyti, bet ką sakyti raudantiems senukams???
tokių dejonių tai vos ne kasdieną galima prisklausyti… na ne man asmeniškai skirtų, bet stovint pvz parduotuvėj eilėj, tai ojojoj
**
**
Džiugu dirdėti kad esi pastebima ir tuo pačiu liudna už tuos kurie nepasitiki savimi
kalbindami tave
mhm pasitaiko ir man kartays
o nebūna, kad einant pro šalį koks švilpteli
ar šiaip kokį komentarą mesteli
?
jo… mane pastoviai kalbina, tai valandu, tai kelio klausia… o dar labai daznai visokie sektantai, kurie po gedo prospekta bastosi, uzkabineja… ka as zinau, gal gyvenime pasimetusi atrodau o gal taip yra, kad tenka ten prasieiti maziausiai du kartus per diena… kai nuotaika gera, tai visai smagu, kad zmones klausia - reiskia patikimai atrodau
bet jei esu pikta, tai geriau prie manes nelysti, nes tada ir laikrodzio “neturiu” ir ne vietine ese - kelio nezinau
Labai retai…nors as gal einu ir nepastebiu - labai daznai i savus reikalus panirus bunu
Nutinka kartais, kad sveikinasi visai nepažįstami
Prieš gerą valandą grįžau iš stomatologinės poliklinikos. Kai ten pasirodžiau buvo tokia ilga eilė
ir tyluma … Užteko man tiktai paklausti, kas eilėje paskutinis, kai tuoj užvirė pokalbis. Nebežinojau su kuo kalbėti, kaip spėti visiems atsakyti. Nors man tokiose situacijose patinka pasikalbėti, vis greičiau laikas bėga. Ir nesvarbu, ar žmogus kuo skundžiasi.
Su manim vakar vaistinei, kai stovejau eileje, pries mane stovintis pagyvenes dede bande uzmegzt kontakta, bet labai tingejau reaguot i jo replikas ir kalbet kazka, tai nutaisiau tokia veido israiska - daugiau nebesigreziojo…
nekalbina nes nepriklausau simtatisku blondiniu kategorijaj taj nevargina savo plepalais, i siaip ash ish ishvajzdos rusciai atrodau taj manes stengiasi nekalbint nepazistami tas ira geraj
Sakai mane kalbina todėl, kad blondinė Tada nelabai randu logikos
nu kokie cia praeiviai eilese? ir apskritai… nieko as nekalbinu