ar daznai JŪS supykstate ant savo kompo???
turiu omenyje toki supykima kai norisi ta deze suspardyt ir ismest pro langa ar kaip kitaip susidorot… na ar daznai taip susidziorginat??? o gal net gi kieno nors kompas patyre jusu kojos stipruma ar pn. visgi, manau, visi nepaneigsit, jog buna ir maloniu, praleistu kartu, minuciu
as daznai
ne man labiau norisi nueiti i ta firma kur man ineta teikia ir ten visus juos isdauzyti nes ble kai uztringa tai atsigauna po valandos uzknisa
Pasitaiko Labai supykstu, kaj jis durniot pradeda
Niu bet atleidziu greitai
Na ant šito dar neteko bet senas tai dažnai nervavo
eiktu…,gal 34 kartus per diena,pas mane kompas kaip nori taip jis ir daro,tu jam neparodysi nei kumscio,nei kojos,jam p…ui,negaliu sau leisti spirti jam per smegenis,bo kompas pirktas brolio
,nors labai noretusi
dar ir kaip buna!!! bet labiau noriu suspardyt ne kompa,o musu interneto tiekejus uz toki "greita" ineta!!!
Va cia sutinkuas ir labiau pykstu ant neto tiekeju,o pries kompa nieko blogo neturiu
PAS MANE tai kibiras,o ne kompas,be naujausiu navarotu,jei nusipirkciau nuliova,tai as ji priziureciau,kiekviena diena valyciau dulkes nuo jo,o sitas grabas tinkamas tik buterbrodus ant jo pasidet
Kas antra diena pas mus su jo "razborkes"vyksta
Pastaruoju metu dazhnai ant jo pyxtu
Durnas kompas
A manishkis kompas tai caca Ash neturiu su juo problemu ir tikiuosi,
kad jis man priekaishtu taip pat neturi
pries metus nedauziau, o siaip tai i savaite kokius tris kartus suduodu ranka! nervai nelaiko… inetas taisuper, tik kad kompas nespeja dirbt pagal mano greicius.
Aš dažniausiai pykstu ant vartotojų. Bet po 5 sekundžių 3-aukščių keiksmų daigtai stoja į savo vietas.
"Žmogus turi galvoti, o mašina dirbti"
©IBM
oi dazhnai
Irgi kelios filosofines mintys ta tema:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/109817.461-=(1013172432
jis mane tik sunervija retkarciais… bet nesmurtauju as pries ji