ar daznai JŪS supykstate ant savo kompo???

ar daznai JŪS supykstate ant savo kompo???

turiu omenyje toki supykima kai norisi ta deze suspardyt ir ismest pro langa ar kaip kitaip susidorot… na ar daznai taip susidziorginat??? o gal net gi kieno nors kompas patyre jusu kojos stipruma ar pn.Juokiasi??? visgi, manau, visi nepaneigsit, jog buna ir maloniu, praleistu kartu, minuciu LaimingasLabas

as daznai Cha cha Cha cha Cha cha

ne man labiau norisi nueiti i ta firma kur man ineta teikia ir ten visus juos isdauzyti Šypsena nes ble kai uztringa tai atsigauna po valandos uzknisaŠypsena

PasitaikoTaipTaipTaip Labai supykstu, kaj jis durniot pradedaTaip Niu bet atleidziu greitai Cha cha

Na ant šito dar neteko Cha cha bet senas tai dažnai nervavo Piktas Cha cha

eiktu…,gal 34 kartus per diena,pas mane kompas kaip nori taip jis ir daro,tu jam neparodysi nei kumscio,nei kojos,jam p…uiTaip,negaliu sau leisti spirti jam per smegenis,bo kompas pirktas brolioCha cha,nors labai noretusiBaisu

dar ir kaip buna!!! bet labiau noriu suspardyt ne kompa,o musu interneto tiekejus uz toki "greita" ineta!!! Kanda

Va cia sutinkuTaipas ir labiau pykstu ant neto tiekeju,o pries kompa nieko blogo neturiuCha cha

PAS MANE tai kibiras,o ne kompasTaip,be naujausiu navarotu,jei nusipirkciau nuliova,tai as ji priziureciau,kiekviena diena valyciau dulkes nuo jo,o sitas grabas tinkamas tik buterbrodus ant jo pasidetJuokiasi

Kas antra diena pas mus su jo "razborkes"vykstaCha cha

Pastaruoju metu dazhnai ant jo pyxtu KandaKandaKanda

Durnas kompas JuokiasiJuokiasiJuokiasi

A manishkis kompas tai caca Gerai Ash neturiu su juo problemu ir tikiuosi,
kad jis man priekaishtu taip pat neturi Nekaltas Cha chaCha chaCha cha

pries metus nedauziau, o siaip tai i savaite kokius tris kartus suduodu ranka! nervai nelaiko… inetas taisuper, tik kad kompas nespeja dirbt pagal mano greicius.

Aš dažniausiai pykstu ant vartotojų.PiktasKanda Bet po 5 sekundžių 3-aukščių keiksmų daigtai stoja į savo vietas.TaipCha cha

"Žmogus turi galvoti, o mašina dirbti"
©IBM

oi dazhnai Taip

Irgi kelios filosofines mintys ta tema:

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/109817.461-=(1013172432

jis mane tik sunervija retkarciais… bet nesmurtauju as pries jiŠypsena