Ar daznai dirbat savaitgaliais?

Ar daznai dirbat savaitgaliais?

Nu vien zo nelaiko niervaiPiktas, Bo vakar per susirinkima pasake kad reikes dzirbti ir 12.21 ir 12.27 ir 12.28Liūdna, Nu tai sakau ar cia tik ash tokiojIgnore firmoj dirbu ar ir daugiau tokiu yra

Svarbiausia nesinervuoti, as va tris savaitgalius variau be iseiginiu Taip ir dar gyva. Man tai dar ir mokslai ant peciu sedi Mirkt, sesija jau ateinancia saviateAš nekaltas, teko susitaikyti su mintimi, kad nei kaledu, nei nauju siemetLiūdnaLabas

daznai. bet darau tai del to, kad mano darbas sunkiai butu tiksliomis darbo valandomis kontroliuojamas. be to, mano mylimoji yra toli nuo manes, tai geriau savo laika skirsiu darbui, o ne kazkam kitam. o jei ji butu, tai tikrai savaitgaliais nedirbciau. Taip

Na tai tu tikrai ne vienas, kuriam taip pasisekė. Tiesiog matyt tokioj firmoj dirbi, kur “ilgos” išeiginės neįmanomos Šypsena Aš irgi neišeiginiausiu, na bet ne pirmą kartą Šypsena

Tikrai ne tau vienam tenka taip dirbti Šypsena Va man teko veik 3 menesius beveik visus savaitgalius dirbt, isksyrus viena kita sekmadieni ir nieko… Šypsena

Dirbu visus savaitgalius, reiks ir 12.31 dirbt vakare Apakęs Na bet ką darysi - pati gi darbą tokį pasirinkau, nieks nevertė Ne

na imonele tikriausiai labai i pelna orientuota…
grezia darbuotojus is paskutiniuju… vienintele paguoda kad moka daugiau savaitgaliais…

Daznai dirbu ne tik savaitgaliais, bet ir virsvalandzius nerealius turiu. Nusibodo tas darbas, jauciuosi labai pavargus. Dabar noriu spjaut i viska ir iseit is darbo.
Uz virsvalandzius man nieko nemoka.

Dirbam dirbam, ir savaitgaliais ir per sventes ir dar kitom dienom…
O ka padarysi?
Va as siemet dirbsiu visa kita savaitgali diena nakti (rinkimai mat), ir Kuciu vakara, paskui turesiu dvi laisvas dienas (Kaledos ir ju antra diena), o paskui dar ir iki pat Naujuju Šypsena Oi, dar sefas prie viso to paskyre organizuoti imones kaledini vakareli. Taip kad veiklos tikrai netruksta.

Nenusimink tirai tokių mūsų daug…Kaip pradėjau iš atostogų grįžus rugsėjo mėn. tai šį sekmadienį tik nereikėjo atvykti "trumpam" į darbą…O 31 dieną pats darbymetis…Ir niekam negaliu pasiguosti, nes visi jau šventinėj euforijoj ir tik darbą keisti siūlo o daugiau nieko…Dėkoju Dievui, kad mokslai bent atrodo bus užbaigti…

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/110840.223-=(1095882351
tu vienas iš daugelioMirkt stiprybės Alus

Tenka padirbet, as tiesa labiau savo noru darbuojuos, nes per paprasta darbo savaite ne viska speju

Neteko, mano darbas ramus, geras… tik turiu kita darba, kur esu antraeilininke… tai namuose kartais darau… bet siaip savaitgaliai man sventi - poilsio dienos Mirkt

hmmm…

Na labai gerai mane nuteike sefas pareiksdamas, kad 12.14 ir 12.21 sestadienius galesiu atidirbti per kaledines atostogas. Zodziu visaip ne kas, na bet ilgesni savaitgaliai man labiau patinkaTaip

Pas mus jau taip yra, kad sėdi kelios pencininkės, kurios vis dalijasi jaunystės prisiminimais, kaip jos kadaise sunkiai dirbo (o dabar tik laikraščius skaito), todėl jas dabar versti kažka daugiau padirbėti būtų tiesiog įžeidimas ir nepagarba vyresniam …Todėl visada turi atsirasti darbe atpirkimo ožių, kurie jau baigia pamiršti kaip atrodo savaitgaliai su šeima…Aš jau be savaitgalių dirbu beveik 2 mėnesiai ir jau baigiu priprasti. Žinoma atsėdi ne visą darbo dieną o tik 2-5 valandas, kaip kada darbo yra…

Tenka dirbti virsvalandzius, bet savaitgaliai laisvi. O dar kokios atostogos ilgos nusimato! 2savaites, neturiu kuom skustis.

Nedirbam. Na bent jau darbe. Dirbam kitur: tvarkomes namus, vaziuojame i svecius Cha cha

JP.

kas tie savaitgaliai!o ka pasakysit,kad jau 3 metai is eiles tenka dirbti per pacius Naujuosius?Blogai