ar daugelis jaunų šeimų gyvena su tėvais? ar labai tėvai trukdo jaunam vedybiniam gyvenimui?

ar daugelis jaunų šeimų gyvena su tėvais? ar labai tėvai trukdo jaunam vedybiniam gyvenimui?

negyvenau , nežinau , bet draugai sakė kad Baisu,bo Kanda ,nes aš manau ,jie jaučia , kad negauna dėmesio iš savo vaiko , kuri gaudavo anksčiau Šypsena

na nenorėčiau Ne Ne Ne Tfu tfu tfu, kad ir neprireiktų Nekaltas

negyvenm kartu, bet teko menesiuka pagyventi pas uosvius… na, aisku, kad trukdymas yra…
nenoreciau gyventi su tevais Ne

O aš ramia sažine galėčiauTaip
Viskas nuo tėvu priklauso.

nenoreciau…Apakęs

zinoma daug kas priklauso nuo tevu,bet siaip tai daug mieliau gyventi atskiraiTaip

Neisivaizduoju baisiau, nei su mano tevais Ne Ypac su mama. Nebutu gyvenimo - gerkles per viena diena persikastume Cha cha

Mes kuriam laikui pasirinkom butent sitoki varianta. Bet dar ne normaliai neisikurus prasideda nesamones. ir kas svarbiausia ir keisciausia gyvenu pas savo tevus ir butent mano santykiai su jais :o (ypac su mama)
Nieko nesuprantu, atrodo nieko blogo nepadariau…
O siaip patarciau jei tik yra galimybiu - kuo toliau Taip - mtuo geriau.

Deploy - visa tiesa pasakei paskutinej eilutej TaipCha cha

ir man tenka taip daryti…
kantrus zmogus esu, bet busima uosvieneBaisu… jau kyla noras mokyti skraidyti…
(10 aukste gyvuliuojam)

jeigu tevai demokratiski ir tolerantiski-kodel ne. bet as ilgai neistveriau NekaltasNe

nebandziau, bet ir nenoriu Cha cha

bandziau, nesakau kad buvo kas nors tokio jau blogo, bet vis tiek nebenoriu Ne Nes namai tevu (mano tevu, laimei ne anytos Baisu), aisku pagrindinis balsas ten mano budavo (nu tokia biski ragana esu Nekaltas), bet jau tokia mase zmoniu tai pribaigia. Savo atskiri namai su niekuo nesulyginami - nori vaikstai nuogas, kaip nori susitvarkai, ka kur nori ten susidedi, moki uz buta pats ir t.t. Cha cha NU NESULYGINAMA Taip

Negyvenau ir nenorėčiau, nes visvien yra dvi šeimos su savo įpročiais ir "dvi gaspadinės prie puodo vienu samčiu nepasidalina"Liūdnas

man ir netekejusiai kuo toliau tuo sunkiau su tevais gyventNežinau Tai ka jau bekalbet apie jauna seima???

Reikia subresti moraliskai kad gyvent ackirai nuo tevu seimoje, o siaip ackirai gyvent aisku geriau nes nereikia su niekuo taikstytis.

nors ir mano tevai ir draugo Gerai ir puikiai sutariam su jais abu, bet sukurus sheima nenorechiau nei pas vienus gyvent…ir jiem ir mums nebutu lengva. Angelas

Trukdo.Taip
Labai labai.Taip
Geriau jau gyventi pas ūkinykus tvarte ant šieno. Cha cha