ar daug paveikslu jusu namuose?
kokio stiliaus, kas tape ir t.t.
uj. labai ju daug. net nzn kieno jie. reiks pasidomet zinau tik, kad yra 2 Sharuno Saukos darbai, vienas is ju mano kambaryje
nedaug…tik trys: du Tamulio ir Cepienes vienas. Bet kabo ne tik paeikslai, kabo ir foto
neperdaugiausiai mano namuose paveikslu, bet ju yra, viena tikrai labai grazu nutape mano senelis, jis tikrai gera ranka turejo kitas yra mano tetos dailininkes dovanotas, o kiti net nezinau is kur musu namuose atsirado
Na sito gero tai yra
Visu pirma tai N. Zavadskienes darbai. Ji sekmingai kuria ir rengia parodas. Jos darbai man labai patinka.
Dar kabo nemaza issiuvinetu pavaikslu - faraonai, Nefertite, malunas, smulkme visokia… keletas foto.
Siap nezinau… toki paveikslai, kur pardavineja Pilies gatvej, man netinka. Jie kaip masines gamybos - visai be jausmo.
Patinka Krasauskas. Taciau jo originalu neturiu. Tik albumus.
Turim pora Krasausko darbu oroginalu Labai grazus darbai. Siaip yra dar visokiu senovisku ant sienu prikabytu
musu namuose pilna visokio meno, net per daug…! bet paveikslu kabo tik 3, kurie man nera labai jau prie shirdies, bet ka padarysi, gyvenu ne vienas, o pats kolkas negaliu shvaistytis tokiom sumom, nes dar tik studentas…
kelis paveikslus esu rades , bet jie man kolkas neikandami
taip pat sia tema galite paskaityti:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/10001.240-=(1840457198
Man taipogi patinka Krasauskas,nors lietuviu dailininku ,kazkodel labiausiai vertinu ne Ciurlionio,o Zmuidzinaviciaus paveikslus.Namuose kabo tik originalai ir beveik visi jie piesti ar lieti mano mazeles dukters.Jai mokykloje sekesi piesimas taigi ,kad nekabinti bet ko ireminome jos labiausiai pavykusius darbus
kabo kambary pora terlioniu mano pacios, o tie pirktinukai su ezeru ir valtim taij jau senai isboginti is namu
issityrinejau ka turim namuose, taigi sarasas:
Kmieliauskeites 3paveikslai su geliu puokstem
Kalinausko "Apokaliptine fuga"
Pakalos "Menulio sviesa"
Burneikos "is pauksciu gyvenimo IV" bei keletas jo darbu ant metalo
Repshio "Biliuno sapnas"
Stasiuleviciaus "Vilniaus stogai"
Shvegzdos pora grafikos darbeliu
Ievos Labutytes
Vilucio "melynas riteris"(ar kazkaip pan.)
Stauskaites - moteris paukstis
Andriejausko - mandala
tiek yra namuose
- kazkiek tevas yra issivezes
4 paveikslai.kazkaip net nesidomejau kieno jie
kazkur 5 Kazkieno paveikslai ir gal tiek pat mano darbu.
mano drbai man patys mieliausi, tokie is serijos "tep lep" nekenciu "islaizytu" paveikslu. patinka, kai jauciasi emocijos ir dailininko nuotaika atsispindi. nera stliaus. yra tik atskiri darbai.
12 R.Slyzio grafikos kurineliu,
1 R.Slyzio paveikslas
3 Antanaviciaus asambliazai
2 A.Kuro paveikslai
1 ikona 18a. pab. Ukraina
mano kambarely tai kabo mano nuterlioti paveikslai, koks ten menas bebutu, jie man mieli, nors gal tik 1 yra originalas, kiti yra paimti is knygu eskizu…gaila bet perdidele vaizduote nepasizymiu stilius…hm…gal fantastic-realistic
kai nori pabuti ten, bet zinai kad tokios vietos kuri vaizduoja paveikslas, ne su ziburiu nerasi musu zemelej…
bet ish tikro tai tik vienas vertas demesio paveikslas- aivazovskio ‘jura’.
sakai per daug…jo…as net nezinau…per daug…keistai skamba…,o gal ir ne.visgi zemeje gyvena daug normaliu zmogenu,tiesa? jo.o kas del tu paveikslu daugumo,tai ju yra…daug…papkej kazkodel
kazkaip ne logiska savo kazkokius privacius dalykus kalt prie sienos…Viskas ok-kiti tegu kabina,bet as pati-ne…kazkaip ne estetiska tarkim
as as as as as man atrodo istojau i dailes akademija,tai dabar bus bus ir bus daaaaaug paveikslu pas mane
jo…as galesiu daryt kas tik noriu…paisyyyyt…oooo
Šiaip namuose yra šeši paveikslai, bet kai kurie iš jų dar nerado vietos Tris iš jų nutapė Zita Mockevičienė. Šiaip ji daugiau paveikluose vaizduoja gėles, bet vienas, vaizduojantis jūrą, tikrai nuostabus
pas mus namuose ant sienu kabo…immmm…5 mano tapyti paveikslai stilius kuo ivairiausias, atlikimo technika - taip pat
Namuose yra 3 paveikslai.Nezinau kas juos nutape,nes jiems daugiau nei 100 metu.