Ar daug merginu geria alu?

Ar daug merginu geria alu?

kazkada nerealiai megau alu, dabar maziau. matyt atsigeriau jo i valias Šypsena bet as vis tiek uz ji Cha cha

alus yra geras dalykas, kol pastebi, kad pilneji. dirbti sedima darba ir gerti alu yra savizudybe, nebent tavo svajone tureti kuno proporcijas 60/90/60Cha cha

o ka, ir moterishkem auga pilvukas nuo alaus??? Nustebęs o as manaiu, kad tik vyram…

Siaip kiek pazistu merginu, tai visos geriau renkasi alu, o ne kokteilius, ar vyna ar dar ten ka nors Alus Gerai

niu ir as neturiu nieko priesh

as seip is viso negeriu …Aš nekaltasCha cha
bet alus rulzGeraiMirkt

Niu kartais ir alus nieko, bet… ne visada ir ziurint koks nuo to labai daug kas priklausoLiežuvis

Šypsenaklystat mielas <zuikulis>Šypsenanuo alaus nestorejama!bet tam ytakos jis turi…bet uztat ne tiesiogiaiLiežuvis:visa esme tame kad alus gerina apetita(mokslininku pripazintaAš nekaltas todel ne nedryskit gincytis!),taigi geriant alu labai daznai uzkandziaujama visokie cipsai ****ipsai,picos,keptos duonytes ir tt ir tt, ko pasekoje ir atsiranda tie nereikalingi kgŠypsena tai gi panyckos gerkit alu i sveikata nes jo deka auga stiprus ir grazus plaukai o ne kg!

Šypsenaklystat mielas <zuikulis>Šypsenanuo alaus nestorejama!bet tam ytakos jis turi…bet uztat ne tiesiogiaiLiežuvis:visa esme tame kad alus gerina apetita(mokslininku pripazintaAš nekaltas todel ne nedryskit gincytis!),taigi geriant alu labai daznai uzkandziaujama visokie cipsai ****ipsai,picos,keptos duonytes ir tt ir tt, ko pasekoje ir atsiranda tie nereikalingi kgŠypsena tai gi panyckos gerkit alu i sveikata nes jo deka auga stiprus ir grazus plaukai o ne kg!

sakyciau nemazai netgi labai daug Cha cha

Aha, ir man patinka alusŠypsenana, o karsta diena ar vakare po darbu - tiesiog skanumelisMirkt

Kai sakoma rusu tautoje:
Život nie ot pyva, žyvot dlia pyva.

mano aplinkoje beveik nera merginu, kurios mauktu viena pati alu niekuo neuzsikasdamos, tai daugiau vyru pomegis. Tai viska sudejus ir gaunamos apimtys.
P.S.Cha cha o plaukai buna grazus ir stiprus tik ant galvos ar visur?Cha cha

auga ir pilvukas nuo alaus, jeigu jis geriamas be saiko o zmogiukas mazai juda …Cha cha
nors ka man cia su mokslininku irodytais faktais gincytis …Aš nekaltas

tai kad geriant alu tai apetitas sioks tox atsiranda. bet to skrudinta duona su suriu laabai jau skanu su alum Liežuvis

alsu gerai , bet gero po truputi…Mirkt

viskas gerai ir sveika kas geriama su saiku …

as turejau omeny galvos plaukus zuikuti… Šypsenauzkandziauti prie alaus ne tik merginu bet ir vaikinu iprotis.beja as prie alaus neuzkandziauju… nes tada nejauciu jo skonioŠypsena galiu tiesiog sedet ir gerti alu visa dienaCha cha ta ir darau!ir galiu pasakyt kad man nuo to kg nepadaugejoLiežuvis! jei rimtai tai pritariu nuomonei kad viskas gerai kas su saikuKietas.

paskutini pasisakyma rasiau ne as, tai nekreipkit demesio,cia chebryte trawke ruko o as sedziu ir ploju rankom… ir is kur pas zmogui tiek fantazijos:nei as su juo sokau nei ka… e