Ar dar miegate su zaislais?

Kai mano mėgiamiausias žaislas su manim lovoje,man-ne iki miegų.Tuomet aš žaidžiu savo mėgiamiausią žaidimąGeraiŠirdisLūposMyliuTūsasNiam niamApkabinimas

Ideja verta demesioGerai

as matyt dar nesuaugau ,arba pradejau vaiketi.O man gerai.Juokiasi

Tai čia reikia suprasti,kad dar nemiegi,ar jau nebemiegi?Nekaltas

zaislus reikia glostyti ir godoti…

Gerai atradimas,… tik itariu, kad jau ir is to isaugau, kad galeciau pritaikyti…

ApakęsApakęsApakęssarmatos turetum taip MoterisvadintiApakęsApakęsApakęs

Tai palaukit,ar tie žaislai jau vaikais virto, ar kaip čia dabar gaunasi?Girtas

CIA REISKIA KAD VISAI NEMIEGI.

aha,Taip miegu su savo "meskiuku Vyras" kai jis buna namuose…Myliu Cha cha

Jei pries miega nusprendziu ziureti tv, prisidedu likusius, neisdalintus vaikams zaislus i lova, kad tureciau kuo metyti i uzsioziuojanti, dar sovietini televizoriu.
Pries keleta metu dievinau zaislus, pati pirkdavau ir juos man pazistami dovanodavo. Dabar dievinu tik viena jausmus ir sirdi turinti Liutuka. Laimingas

Vaikystej miegojau su zaislais, dabar irgi, kad nebutu liudna ir silumos kai pasiilgstu miegu su zaislu, tik gyvu, kad pasikalbet butu su kuo Cha cha

nelabai, kaip ir…taciau vienas pliushinis zaisliukas, toks labai liudnas spanieliukas visada buna ant mano lovos, tad nakti man ja tenka dalis su shiuo zaisliniu shuneliu

gal ir miegociau, bet turiu gyva suneli, kuris miega salia manes.TaipNors kartais pasiskolinu is savo dukreles zaisliuka, malonu pasijusti maza mergaite Šypsena

Turiu su kuo pasidalinti silta lovaŠypsena.Zaisliukai miega su suneliu!!!

o as tai labai megstu gyvas zaisliukesKietas
… nors kartais ir pac zaisliuku pabunuCha cha

…aha , lovoje knarkia pekinas ir mylima zmona , salia lovos labradoras- tkras zoosodas kitam kambary vaikai, kad juos kur velniai su visu orkestru
MoterisirMoteris

…aha, kazkuria prasme tau uzuojautaNekaltas

Aha,tik prieš miegą paklausiu,ar sutinki būti mano ŽAISLU?NekaltasNekaltasNekaltas

Man labiau su Vyras patinka. O gal tai irgi zaislai Nekaltas