Kai mano mėgiamiausias žaislas su manim lovoje,man-ne iki miegų.Tuomet aš žaidžiu savo mėgiamiausią žaidimą
Ideja verta demesio
as matyt dar nesuaugau ,arba pradejau vaiketi.O man gerai.
Tai čia reikia suprasti,kad dar nemiegi,ar jau nebemiegi?
zaislus reikia glostyti ir godoti…
atradimas,… tik itariu, kad jau ir is to isaugau, kad galeciau pritaikyti…
sarmatos turetum taip
vadinti
Tai palaukit,ar tie žaislai jau vaikais virto, ar kaip čia dabar gaunasi?
CIA REISKIA KAD VISAI NEMIEGI.
aha, miegu su savo "meskiuku
" kai jis buna namuose…
Jei pries miega nusprendziu ziureti tv, prisidedu likusius, neisdalintus vaikams zaislus i lova, kad tureciau kuo metyti i uzsioziuojanti, dar sovietini televizoriu.
Pries keleta metu dievinau zaislus, pati pirkdavau ir juos man pazistami dovanodavo. Dabar dievinu tik viena jausmus ir sirdi turinti Liutuka.
Vaikystej miegojau su zaislais, dabar irgi, kad nebutu liudna ir silumos kai pasiilgstu miegu su zaislu, tik gyvu, kad pasikalbet butu su kuo
nelabai, kaip ir…taciau vienas pliushinis zaisliukas, toks labai liudnas spanieliukas visada buna ant mano lovos, tad nakti man ja tenka dalis su shiuo zaisliniu shuneliu
gal ir miegociau, bet turiu gyva suneli, kuris miega salia manes.Nors kartais pasiskolinu is savo dukreles zaisliuka, malonu pasijusti maza mergaite
Turiu su kuo pasidalinti silta lova.Zaisliukai miega su suneliu!!!
o as tai labai megstu gyvas zaisliukes
… nors kartais ir pac zaisliuku pabunu
SILE1 rašė:
adada rašė:
Ar dar miegate su zaislais? Negi neatsiras ne vieno? Tik neseniai pamiegojusi supratau,ka jaucia vaikai,miegodami su zaislais.Tai SAUGUMO jausmas.O ir silta.
atradimas,… tik itariu, kad jau ir is to isaugau, kad galeciau pritaikyti…
…aha , lovoje knarkia pekinas ir mylima zmona , salia lovos labradoras- tkras zoosodas kitam kambary vaikai, kad juos kur velniai su visu orkestru
ir
deris rašė:
…aha , lovoje knarkia pekinas ir mylima zmona , salia lovos labradoras- tkras zoosodas kitam kambary vaikai, kad juos kur velniai su visu orkestru
ir
…aha, kazkuria prasme tau uzuojauta
adada rašė:
Ar dar miegate su zaislais? Negi neatsiras ne vieno? Tik neseniai pamiegojusi supratau,ka jaucia vaikai,miegodami su zaislais.Tai SAUGUMO jausmas.O ir silta.
Aha,tik prieš miegą paklausiu,ar sutinki būti mano ŽAISLU?
Man labiau su patinka. O gal tai irgi zaislai