ar cia lankosi vyrai virs 35 m ?

ar cia lankosi vyrai virs 35 m ?

jei ne, tai ka gi … Liūdna

jei taip Šypsena tai noreciau su tokiu susipazinti ilgalaikei ir rimtai draugystei. kadangi esu issiskyrusi, 35 metu, vaiku neturiu, tai noreciau susipazinti su taip pat issiskyrusiu arba nevedusiu Bučkis

Nu kartais pasitaiko vienas- kitas.
Tai tau pradziai Gėlės

Jo tokie "atsieit"rimti ir nenarso po interneta

birbineli, nebuk pesimiste ! Apakęs nors viltis patys zinom kieno motina Liūdna , bet optimistai sako ilgiau gyvena Cha cha

Tomcat, gele - gera pradzia Mirkt

P.S. as kauniete ir man 35 metai.

Ai as dabar supratau jus virs 35 metu.Tikriausiai vienas kitam guodzetes apie savo seksualines negales Cha cha

cia lankosi tokio amziaus vyrai, esu vienas is ju, buves vedes, megstu jazza, gal einam i jazz club’'a Vilniaus gveje?

Visos jos vienodos,suvilioja,opaskui palieka.BučkisBučkisBučkisBučkisBučkisSudužusi širdisTaurėTaurėTaurėTaurė***šnosparnis

Man virš 35-ių. Kietas

Wow, nugi nuveinu siandie prie veidrodziaus, pasizurau… ogi kaip tik virs 35… Apakęs blemba… gaila, kad metu, pagalvoju sau… Aš nekaltas

Ir bendrai, 30+ forume kaip tais apie kokias tai draugystes, pazintis, seksa ir pan malonumus vengia kalbeti

taip kad pazinkimes, jei ka Šypsena
Liežuvis

ir ko taip stebites ? Piktas tiesiog patinka vyresni uz mane vyrai Gerai nematau cia nieko ypatingo Aš nekaltas kitas moteris traukia prie jaunesniu Apakęs - kieno koks skonis Mirkt

ne ,tokiu nera.

zhalias jaunimelis ir taip turi kur susipazinti, o suauge zmones kaip tik turetu cia apsilankyti Aš nekaltas

Ar būtinai 35 metus reikia turėt? Juk jaunystė tai savaime praeinantis trūkumas Mirkt