AR BUVO TAIP KAM NORS?
Nu beweik 1 prie 1
29 virshijau 150 lt 4 baliukai
Uz poros walandu drauga pamaciau,sustojau o pasirodo kad po zenklu stoviu nu bet gaidziai geri buvo ir paleido!!!
buvo bet gavau nelietuvoje
Bandė už apsisukimą atseit per užpustytą ištisinę liniją mane išdulkint.Aš iš principo pradėjau ginčytis,nes viskas buvo apie 2 val.nakties,jokio eismo+dar praleidau tuos pačius mentus iš priekio važiuojančius.Apie valandą bazarinom,iki vaistnėlių ir gesintuvų daėjom ,bet vis dėlto paleido,nemokėjau.O kai sniegas nutirpo,žiūriu-ten jokios ištisinės NĖRA
. Vat ir žalieji.O per parą dukartus nubaudę buvo,bet Lenkijoj.Netgi ne per parą,o per pora valandų
Temos autoriau sumazink raides arba bus spyna.
Nors ir temai 2metai.
buvo atsimenu kai su bangieciu autobahnu varem i anglus, pirma kirtis buvo link marijampoles, antras lenkuose
Tu per 3walandas 2baudas,o pusbroliux mano sugebejo per puswalandi
senoka tema buvo ir dienorastyje papasakojau
jei trumpai, tai variau i soda saslikiuku pavalgyti ir nusove
gavau taloneli pas komisara (4 balai ir 150lt.) palinkejau gero darbo
atgal po poros valandu vaziuoju, vel tie patys
grasino 100lt ir 1 balu, bet pasitenkino 20lt. uz dirzus
Na kad ženklas apsniges tai suprantama kad gaila jei nematai jo ir dar turi bauda mokėti,o kas liečia greiti tai gerai kad nubaudė nėra ko viršyti.
Temą 1970 01 01 d. 03:00 pradėjo liolikas->, peržiūrėta 189 k. Visa tema viename psl. kaip cia suprast?
bite durniuoja, iki kazkurios datos … ta prasme nuo kazkuriu metu normaliai rodo , o jei tema ankstesne, tai pievas gali rodyt
gerai atrodo ,ar internetas jau buvo 1970m???
labai panasi ir mano istorija, tik as suspejau visa tai i daug mazesni laiko tarpa. uzpraeitu nauju metu isvakarese. labai skubinau svesti pas chebra. kelio buvo gal 4h, tai truputi spaudziau. nukirto mentas vaziuojant 97mph (160km/h), 65mph(100km/h) zonoje. pratase dar gera valanda besiaiskindamas mano statusa salyje, galiausa paleido be 15 min 12… $300 po to jau kazkokiam kaime prie sankryzos pristojau paziuret zenklus ir po to jau tik pariedejau likusius metrus iki stop zenklo… vaziuoju atsiveja, sako nesustojai prie stop… bet jau tik ispejimas… galiausia jau ieskau posukio nuo pagrindines i mazas gatveles, stojineju prie kiekvieno kampo…irgi sustabde, bet tik paklause ar negeres… bet paaiskinau , kad ieskau, tai tik palinkejo gero kelio. uf… kaip vienam vakarui pakako.
ant “Rutos” pakurtas
correction: 3 metai