ne paslaptis kad ypac jaunesnieji visuomenes sluoksniai megsta save pasendint (gal but kai kurie ir pajaunint) to pasendinimo priezastis dazniausiai buna lengvesnis alkoholio, tabako ar kitu draudziamu jauniesiems banguciams ir siaip LR pilieciams gaminiu isigyjimas bei noras ieiti i seneliams skirtus klubus
tai va banguciai ar klastojate savo dokumentus, pvz bangucio aka moksleivio pazymejimus, pasus, identifikacijos korteles, vairuotojo, socialinio draudimo, pensininko pazymejimus? o galbut net esate sumelave skiltyje kurioje irashote savo gimimo data bangoje? taip pat noreciau pasiteirauti apie klastojimo budus, zinoma jei klastojate (tikiuosi tokiu nera)
turiu padirbta pazymejima… grazhei su adata nutryniau skaicius kuriu nereikia… istaisiau i tokius kokiu reikia… ir fsio… tada man buvo gal… 14 metu…
o draugeliai seip pasus klastoja… nuskanuoja i kompo istaiso skaiciukus ir atsispausdina…
Kadangi budama nepilnamete atrodziau daug vyresne, net nereikejo kazko klastot, paprasciausiai visi manydavo, kad pilnamete. O mano drauge buvo suklastojusi moksleivio pazymejima, nu su adatele zvelniai nugrande ir perrase data gimino
turiu lyg paturbinta pazymejima… bet jau nebenaudoju jo…nes arba sako kad netinka arba nepraso…jei praso tai nerodau tingiu traukt…
o kitu dokumentu neklastoju…tingiu
neklastoju. Apie moksleivio pazymejimus tai yra toks bairis kad kai pameciau, taj uz pitaka man antra padare. Taj pagalvojau kad jei turi pinigu tai gali daug tu pazymejimu pasidarytIr visus su adata nubruzint ir perasyt