ar banguciai klastoja dokumentus?

ar banguciai klastoja dokumentus?

ne paslaptis kad ypac jaunesnieji visuomenes sluoksniai megsta save pasendint (gal but kai kurie ir pajaunint) to pasendinimo priezastis dazniausiai buna lengvesnis alkoholio, tabako ar kitu draudziamu jauniesiems banguciams ir siaip LR pilieciams gaminiu isigyjimas bei noras ieiti i seneliams skirtus klubus
tai va banguciai ar klastojate savo dokumentus, pvz bangucio aka moksleivio pazymejimus, pasus, identifikacijos korteles, vairuotojo, socialinio draudimo, pensininko pazymejimus? o galbut net esate sumelave skiltyje kurioje irashote savo gimimo data bangoje? taip pat noreciau pasiteirauti apie klastojimo budus, zinoma jei klastojate (tikiuosi tokiu nera)

moksleivio pazymejima turiu suklastota… bet jis jau nebeveikia…neikur netinka Cha cha

turiu padirbta pazymejima… Laimingas grazhei su adata nutryniau skaicius kuriu nereikia… istaisiau i tokius kokiu reikia… ir fsio… tada man buvo gal… 14 metu… Laimingas
o draugeliai seip pasus klastoja… nuskanuoja i kompo istaiso skaiciukus ir atsispausdina… Šypsena

Nezinau kaip kiti bet as tai tai neklastojuKietas

Kadangi budama nepilnamete atrodziau daug vyresne, net nereikejo kazko klastot, paprasciausiai visi manydavo, kad pilnamete. O mano drauge buvo suklastojusi moksleivio pazymejima, nu su adatele zvelniai nugrande ir perrase data gimino

turiu lyg paturbinta pazymejima… Nekaltas bet jau nebenaudoju jo…nes arba sako kad netinka arba nepraso…jei praso tai nerodau Cha cha tingiu traukt…
o kitu dokumentu neklastoju…tingiu Cha cha

As net moksleivio pazymejimo suklastot negaliuApakęstaip paraso,kad niekaip neiseina istaisyt,kad nors i akis nekristu Nekaltasbaisu…

kazkada moxleivio pazimejima turejau padirbta, bet dabar jau nebeŠypsena

turiu pazhymejima kur man 19 Mirkt

neklastoju. Apie moksleivio pazymejimus tai yra toks bairis kad kai pameciau, taj uz pitaka man antra padare. Taj pagalvojau kad jei turi pinigu tai gali daug tu pazymejimu pasidarytŠypsenaIr visus su adata nubruzint ir perasytMirktCha cha

Ne

Niaaaa neklastoju…Cha cha Aisq kad turiu pazymejima padirbtaTaipJuokiasi Parduotuvese tinka, bet baruose nelabaiKanda

o man tuoj sueis 19 Nekaltas

siaip planuoju "susiklastot" moksleivio pazymejima…bet kolkas dar nesu ko nors "suklastojes" Šypsena

gal tau tuoj sueis 16 Mirkt o jei tau 19, tai man 25 Juokiasi

beje cia tema ne apie metus…ir kam cia girtis…Nežinau

Neklastoju.Man to nereikia.

nu manes tai kazhkaip niekur neprasho pazhymejimo, tai ir nereik;]

shiaip padirbineju rashelius mokytojomCha cha…dazniausiai per fizinyCha cha