Ar atsimenat dalyviai?
ne
kaip pernai vasara dalyvis porino jog kamstyje is Palangos reikia lekti kelkrastem ar veja, nes vaikas valgyt nori? Iejo i klasika tas pasakymas. Tai kas ten toks suzibejo? kyborgas? RM?
kyborgs
idomus dalyvis, reiskia per metus ar daugiau progresavo is atmarozko i padoresni veikeja
gostauto gatvej kaktomusa
petruskevicau a kurioj vietoj?
gal po liubarto tiltu?
Gal Zinot ka senamiesti daro?, kad kelias uzdarytas vaziuojant nuo prezidenturos i kalnely, berods liejyklos gatve…
tarp balto ir operos vaziuojant operos link. golfas ir nzn dar kas, sumalta nekujovai
DefJam> pas tave kas atminties prasvesejimas
Nors apie Palanga ir jos kamscius kalbos nebuvo, bent jau is mano puses… as siap kalbejau apie Wilno nasha
kyborgai, buvo kalbeta apie kamscius, bet foto buvo ikrauta is kamsciu Palangos o prisiminiau siaip, gerai tu ten uzpuliavai, “o jei mano vaikas nori valgyt…” reikia lekti bekelia ir pan
gera diskutacija ten ishsirutuliojo
Ka cia sausai loji? trauk screenus arba ciaupkis amziams, kol nepalaidojo.
Cia buvo su zodziu jeigu… net jei gu as nroeciau alaus stovint kamstyje tam ir gi yra pagridnas vaizuoti kelkrasciu iki artimiausios degalines
O siap bendra kultura yra bendra kiultura… bet kai ryte 5 masinos vos velkasi antra jusota, o pirmoj dar dvi furos stovi… cia is dunojaus gatves, kad pasukti i Liepkalnio… tai kazkaip toliau vilktis paskui tormazus beprasmiska… lygiai taip pat apvaziavau visus desiniaja juosta ir uzlindau priekyje…
jau viduryje kalno nesiamte nei vienos masinos ispaskos vaizuojancios… vat kokie tormaza buna
P.S. vaziavau vienas ir jokio vaiko maitint nereikejo
Stig >
nepatingesiu atkapstyti dbr tai kazka racionaliai bandai kalbeti, o tada savo ir dalyviu maikes pleshei
be to esme tokia, kad bandantys nukirsti atkarpas kekrasciais dar labiau uzkemsha
Faktas kad uzkemsa… nes anksciau ar veliau vistiek reik grizt i normalia juosta…
nuodėmės nepasimiršta
As tai neturiu tiek daug naglumo, kad visus aplenkciau per sonine juosta… Man netgi uzlysti i prieki yra kazkaip zema, jei pvz eile ilga o tu pyst visus aplenki ir i prieki uzlendi… Man taip daryt pamoinai yra… Esu dares, bet jauciuosi kujovai po tokio veiksmo, o pats esu ir zandikauli pasiules vienam duchui sulauzyt kai taip padare, bet ko tais per raudona pravaziavo o ducheliai kurie antra juosta velkasi tokiu pat greiciu kaip ir pirma, tai mane irgi ziauriai trumpina, visada juos lenkiu sachmatu budu be posukiu dar pisteliu kartais per stabdi, kad reakcija atgautu tormozai
[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.882286.1…-=(13253 03160](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.882286.1…-=(1325303160)
Rafi vienas respekto taskas nuo manes.