Ar ateityje bus muzikos perteklius?

Ar ateityje bus muzikos perteklius?

Nesenai ishgirdau, toke minty, kad ateityje bus muzikos perteklius ir bus mazai nauju dainu. Taip gali atsitikti, nes dabar muzika yra ishsaugoma ir prie senos muzikos vis gryzhtama. O anskciau sena muzika likdavo neyrasyta. Ar ateityje visos dainos bus sukurtos, o nauju nebebus? Ka manote? Telefonas

:\ niu va man ir teko susimastyt … karta juk tiek daug tos muzikos prikurta ir man kilo mintis ar muzika pasaulyje neeissisems Šypsena nu cia butu zeuru (Nekaltas) nu bet visada turi atsirasti kazkas nauja Šypsena

Kiek man zinoma vien gitaros akordu yra apie 300, aisku ne visi dera tarpusavy, taciau variantu cia milijonai, nemanau, kad ateitu laikas kai viskas jau bus pagrota.

Buvo kazkada truputi panasia tema snekama, stai nuoroda i ja:

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/151766.181.1-=(1895487449

Man geros muzikos niekada nebus per daug.

Krematoriy - Katmandu

Nemanau,kad bus perteklius. Bet visdelto jauciamas siokie tokie pasikartojimai ir gana daznokai.

muzikos niekada nebus per daug! Taip

Manau, kad kūrinių originalių sumažės, bet visgi pasaulyje pilna žmonių, su kupinomis idėjomis, tad muzikos tikrai netrūksNe Cha chaAlus

Tokia minty ir as turejau. Taciau gal ateityje atsiras nauju muzikos instrumentu ir atsiras nauju stiliu. Nemanau, kad muzika gris visiskai i praeiti.

as manau kad popso JAU yra per daug…

tai jau taipTaipBlogai
pvz;viena daina pasieka populiarumo virsune, o kita sukuriama pirmosios pagrindu, kad pakartotu jos sekme
taip atsiranda popsasŽliumbia