Ar as grazi?..
Mano draugems tai svarbiausias klausimas, o mane tiesiog erzina tokie dalykai, juk kiekvienas zmogus unikalus, kam pagaileta grozio, tas turi kitu zaviu savybiu. O be to ji lengva susikurti.
Kas pakels katinui uodega, jei ne pats
daugiau pasitikejimo savimi ir viskas bus ciki
o kur i tave paziuret?
sorry,jei ziopla ir nematau,bet kaip matai-dar nauja dalyve…
Vaikinai gal del kitu sumetimu sake , kad grazi ?
Nezinau, as taves nepazystu
Nu matai, kiekwienas turi sawo skoni…wieniem esi grazhi, o kitiem ne. Nu jei pati nesijauti grazhi, tai tau ir 1000kartu gali pasakyt kad tu esi grazhi, bet tu tuo nepatikesi. Gi kaip sakoma - kiekwiena moteris yra grazhi, tik reikia tai izhwelgtinors ash shiaip shiam posakiui nelabai pritariu, nebent kai isimyli, o tada jau net jokiu trukumu nebematai, tas zhmogus buna pats grazhiausias pasaulyje ir widumi ir ishore.
NMu tik nevemk kur pasitaiko.
tai koks skirtumas ka kiti sako?
pritariu
[quote]kam as atrodau grazi?
[/quote]
Grazhi, be abejo Labai
[quote]Pati tokia esanti tikrai nesijauciu
[/quote]
Nenustebk tada, kad daugumai chia atrodys, kad maivaisi.
[quote]dauguma vaikinu 100…kartu sake
[/quote]
Kaip manai, ko jie turetu kitaip sakyti. Pirmas ispudis tave pamachius - kad esi grazhi . Rupiniesi savo ishvaizda, plaukus kruopshchiai prizhiuri …
Blondinė…
reiketu atidziai apziureti
nu pusė velnio mergiotė
dar nemaciau kaip tu atrodai,bet jau moraliskai mane uzknisi.jai tau 100 kartu tai sake-tai gal patikek,ar butina dar reikalauti pagyrimo ant visos lietuvos???kuklumas zmogu puosia
nu ir keistas tu zmogus, pasako kad esi grazi o tave tai vemti vercia? tai ka, jai sakytu kad esi bjauri tai tada tau sie zodziai sirdi glostytu?
Ir dar neįtikino
tai dabar nei vienas vaikinas nesakys kad esi grazi,nes bijos kad neapsivemtum