Ar as cia kvailas…
Mane tai jau nervina lietuvos “dizaineriai”. As nesuprantu, negi jie nemoka nieko savo sukurti? Pradzioje su tuo bushido (is Mortal Kombat 5 nukopijavo zenkla). Dabar Radiocentro apdovanojimai. Gryna Quake3 zenklo kopija!!! Net nesistengta nors kiek uzmaskuoti!!! Galus uzraite ir vsio! Mano kad bus gerai? cdaccess.com/jpg/shared/front/large/quake3.jpg Negi Lietuviai nieko savo negali sukurti?
priklauso kiek litų mokėjo tam dizaineriui. jei numetė 50 studentui, kad padarytų per dieną…
Nesvarbu kiek litu sumokejo. Bet nebutina plagijuoti. Tuo labiau - zenklas tikrai registruotas. Laisvai galima butu prisiteisti nemazai slamanciu.
lochai lietuvos logotipu kurejai neturi savu minciu.
geda kad negali savo ka nors sukurt…
tas tai jo, bet shiaip cia tik forma panasios.
man irgi sitas uzkliuvo
pastebejau ir ash shita… zizaineriai…
Quake … plagijatas
Nu kad ne tik forma panasus: membres.lycos.fr/coleno/fonds/quake22.jpg Siaip jau plagijatas tai nereiskia kad turi identiskai atrodyti, uztenka tik kad simboliai butu panasusu ir tiek.
a ka padarysi…=)
panasumu yra… nu bet nevisiskai toks pat
neprisiteisi pinigeliu,nevisiskai identiski
reikia kad quake visa kompanija paduotu radijo centra i teisma uzh autoriniu teisiu pazheidima… va tada taj busss…
koki teisma? ka cia pezat.Jei panazus logotipas,tai nereiskia,kad jis vienodas.Kas darysis,jei pradesim cia kiekviena linija ar bruksneli kreiva patentuot? O gal jie ,tarkim,pasinaudojo kazkokiais rytu saliu zenklais ir pan.
O aš ir galvoju, kur man tas ženklas matytas…
Aga, tikrai.
aga, man tai tik vienas klausimas buvo kai pamaciau si logotipa (nors irgi turbut pajutai kazka pazistama). Prie ko cia muzika? Ar cia del to zodzio Radiocentras? Cia tipo radiacijos zenklas toks? Kazkokie labai jau to RAA logotipai negativiniai buna visad. Na turbut kaip ir pats reiskinys