Ar apsimokejo deti 512 DDR 333 mhz ramus?
Mano mamka Soltek SL-75DRV2 socetA ViaApollo KT266A, daba isidejau 512DDR 333mhz ramo (anksciau buvo 256DDR 266mhz), ar tie 333mhz visi isnaudojami, ar mano korta naudoja tik 266 mhz, o tie likusieji nenaudojami? kaip ten is tikruju yr?
Naudojami visi, tik neaisku kokiu pajegumu Geriausia deti tokios pacios rusies
Kiek esu skaites, tai tipo DIMM gali pjautis ir abu nedirbti normaliai, o del DDR neaisku
O kuo tas pjovimas turi pasireiksti? seip lygtais viskas veikia normaliai, taciau is kitos puses as nenaudoju galingu programkiu, tai gal ir pakolkas nesijaucia pjovimosi, kadangi ramai nedirba visu pajegumu. ar gali taip buti?
pjovimasis - kompas siek tiek turbintas buvo su kingston 512 , trumpam teko paskolinti , likau su 256 , gavau 256 pqi - isimeciau bax neveikia… hmm ram’as… atiturbinau siek tiek… neveikia… dar siek tiek neveikia… tada dar na ir veikti pradejo… kazkaip keistai kad ganetinai daug teko “atiturbineti…”
kitas bajeris : bet cia su sdr’ais 64+32 na ir luzta windoze kad luzta… pakeiciau i 64+128 ciki sukasi , 32 idejau i kita kompa irgi normaliai sukasi…
luzta sistemos tada jei ram’as pjaunasi
Na pas manis 512 vienam cipe, tai jis lyg pats su savim ir nesipjauna… o su mamka negali pjautis? ta prasme jeigu butu didelis apkrovimas ramui, nes prie mazo veikia puikiai…
na pas mane irgi tas pats 266 mamyte palaiko ir 333 ram’as - siaip viskas ciki , net labai gerai sukasi - typo rezervas ar kaip te