Ar apsimoka pirkti Ford Probe 94-95 m.?
Man idomu ar fordai patikimi tokiu metu.Ypac Probe.Seip graziai atrodo, ir kainuoja kapeikas.
Zinau apie probus tik tiek ,kad 2.5l mataras dachuja benzo srebia, o nichuja nevalyt. Bichiukas nete gyresi ,kad su savo preliudu 2ltr 12v isdure toky proba giraiteje gan lengvai…
Nzn kaip ten yra ish tikruju, bet,kad nevalyt jis tai 100prcnt ,ne vienas zmogus yra sakes.
jis turi broli is mazdu puses!
taip mazda mx6
probe tik grazei atrodo daugiau nieko aaa dar smagei valdosi
gal tu vaisinies kad dar nelovytej?
apsimoka.
Na neapsakyciau kad kapeikas, jei geros Probes (neuzdrostos) nori, tai teks paieskot ilgai ir normaliai sumoket!!(na man normalus pinigai yra jau virs 10 000lt)
O del 2.5 tai tikrai nekokios, daug kas taip sako!!!
nu kam valit kam ne… tu andriuxa jai manjakas esi ( otoks ir esi itariu) tai gal neuztenka…
ziurint ko zmogus nori…
jai patinka toks stilius, tai manau ji visai nebloga masinyte…
ir nera ju taip ant kiekvieno kampo… kaip pvz bmw3 bet jau daugeja …daugeja…
ir jai tau kapeikos kainuoja ( 10 000lt) tai imk kokia celica ar mithuba kokiu 2000m ir valins ir gerai atrodys …
sako… kas neturi… o kiti… kievienam sava geresne
turejau :
mercedes benz 190
honda accord
bmw 323
calibra 2.0 16v
audi 100 2.3
bmw 520
bmw525
dabar … probe 2.5 95m
tai ka galiu pasakyti… aisku skiriasi ji nuo bmw5 , kita kategorija… bet kol kas maloniausia is turetu masinu, tik gal kietoka …bet priprantama
taip kad kiekvienam savo… geriausia pabandyti ir pats pamatysi…
Ar apsimoka ar ne, jau uzkniso. visos auto apsimoka, nes jas tam ir gamino kad jas pirktu. tik priklauso ko tu nori. Jei tau patinka isvazida tik to ir ne kitos, tai pirk, pvz bmw, bendzo rija daxrena (valina salyginai pagal bendzo sanaudas) bet jas perka, del to kad patinka ir jam jau nusispjaut i bendzo sanaudas, aisq yra dar kitiems toks kuras kaip dujos, suprantu kad 530 be duju cia jau sadomazo, bet vazineja daug kas, vieniems patinka, kiti del ivaizdzio (pacukai su 325 dujos, krioka daugiau negu valina ). Hondos ekonomiskos ir valina, bet detales brangios, taip bet tu sutaupai ant bendzo, tai gali isleist ant geru detaliu
Cia kaip uzburtas ratas, vienos ryja, bet patvarios, kitos neryja, bet dazniau luzta, vienos rudyja kitos ne,nemaciau nei vienos auto kuri butu ir tas ir tas, na nebent pedantiskai (super pedantiskai) vazineji, tai tada jokia masina ne problema, o kitos tiesiog grazios ir tau nusispjaut. Pvz man nusispjaut, ekonomiska ar ne, daznai genda ar ne, detales brangiso ar ne. Dazniausai priklauso kas vazineja su jomis ir kaip priziuri. jei lauzysi ir netvarkysi visos tau atrodys greitai luztancios, daug bendzo ryjancios, nes mano nuomone kazkur 50% kuro sanaudu padidinta todel kad jos eksplotuojamos redline’ais o tvarkimas px. Todel ir uzsilenkia greitai.