ar apsimoka keisti m55->7650
tai wa man pasiule toki keitima. ar mam keisti i nokia?
Kaip jus pasielgtute?
ko tau reikia is tel ? as tai negalvodamas keisciau 7650 didelis geras ekranas symbian ir daug visko kito tik kad didelis ir nelabai patogus beto kamera integruota. jai tau reik mano ir paprasto nekeisk jai gero ir nesvarbu dydis tai 7650 tau spresti
as tai negalvodamas keisciau… nors dar ziurint kokios buukles tas 7650 bet jei buukle patenkinama tai ji pardavus galesi nauja m55 nusipirkt jei nokia nepatiks ir dar pinigu liks… nesuprantu kox durnius nori keist su tavim…
ne durnius,o pazystamas is anglijos grizo,pamate mano telefa ir uzsinorejo
Net nzn ar keisciau Galetu nors truputi mazesnis but. Nors… Del funkciju tai verta aukotis
kas tas symbian?virusiuka gali tik gaut girdejau,kaj symbian yra
As keisciau. Pan px tas dydis, svarbu funkcijos…
chia tai reikia keist negalvojant palygink siuos tel nete ir viska suprasi
na matau nuomones krypsa i 7650.
Gal kas galit placiau apsviest kokia yra reali Symbian nauda?
Jo, as taipogi keisciau. 7650 geras telefas
dar biski OT: praeitais metais infobalte pristatytas tas N7650… kazi ka shiemet naujo pristatys? idomu siaip nueini i paroda pamatai telefona kurie ateinanciais metais tampa omptimaliausiu… tai vat… reiks i infobalta varyt.
as tai keisciau.parduociau ir nusipirkciau kokia noske 7250 ar 6610.tau sprest
Jei bukle gera tai tikrai apsimoka
o tai del symbian niekas normaliai nepaaiskinsit?
Symbian-tai telefono OS,kaip windows ar linux ant PC.Kiek girdejau,su symbian nerealus zaidimai,taip pat programos.Zodziu symbian jega.
o 7650 gelezis (procas,atmintis) ar vez tuos krutus zaidus. Kokia cia situacija?
Jei norit krutu zaidimi pirkit N-gage 3D ten tai nearelu…
na siuo metu mano finansai yra per kuklus n-gage isigyti
Ant 3650/7650 irgi yra 3D geimu.Pvz doom