Ar apsimoka keist 3310 i siemens c45?

Ar apsimoka keist 3310 i siemens c45?

Ar apsimoka keist deveta 3310 i deveta siemens c45 su 30 litu priemoka?

jei susitarsi be priemokos tai keisk uzsimerkes arba tarkis uz maziau.na pats supranti bisnes & bisnes.

su priemoka tai nekeisciau nes C45 zajabiskesnis. Vienas minusas gan lievokas akumas…

Jursak rase
su priemoka tai nekeisciau nes C45 zajabiskesnis. Vienas minusas gan lievokas akumas…
Tu nesupratai: tai as duodu kitam noske ir dar + 30lt. Ir as pasiimu c45.Ar man apsimoka?

a velnias zhin… shiaip man asmenishkai siemens’as nepatinka, ta prasme grazhus telefonas, bet meniu nepatiko… Reikia prastumti, dvi savaites turiu, nx reikia ji stumti, geriau man noshke butu Mirkt nors atsibode kai visi su tom nokiom vaikshto, vienam sms ateini, 5 ishsitraukia mobiliukus Šypsena

C45 geresnis nors nevalkiotas kaip 3310 o siaip du funkcijomis panasus telefonai

apsimoka

Nu tai aisku apsimoka Šypsena

DAR IR KAIP APSIMOKA!!! Taip

nu su priemoka tei apsimoka…

as manau kad apsimoka,nokia per populiari,
nors dabar ir s45 irgi vis populiareja. Labas

Aisq apsimoka, nokia ypac 3310 per daug primityvus telefonas.
Siemens c45 tai nors patogiai delne guli, o 3310 tai kaip kokia nedidele plyta paimtum.
Siemensas dazniausiai daug kam nepatinka del meniu, bet vienoda laika pasinaudojes su 3310 ir c45 suprastum, kad c45 meniu zymiai patogesnis, ypac man patinka kad gali uzsiprograminti kiekviena knopke atskirom funkcijom. Tiesiog palaikai ja ir suaktyvuojama tavo uzsaugota funkcija.
pvz.:
2 - naujas sms
7 - paskutiniai atsakyti skambuciai
9 - paskutiniai praleisti skambuciai
5 - zaidimai
ir t.t… Cha cha

Tikrai manau apsimoka!

apsimoka… tas pats ssss tik kitoj rankoj Cha cha

Jei tavo mazos kankeles, tai apsimoka Taip o jei dideles rankos, tai Ne, nes C45 klavetura labai nepatogiKietas