Ar apsimoka imti nokia is TELE2

Ar apsimoka imti nokia is TELE2

Girdejau, kad tie telefonai is TELE 2 zymiai greiciau genda ir jei atsirisi nuo TELE 2 tai ir garantija prapuola. Is kur patartumete gauti nauja nebrangu Nokia telefona.

Tikrai neverta: rysys-sh…, o priris sutartimi ir kukuosi be rysio metus kitus :slight_smile:

Geriau imk ish Bites. Sumokek 251 Lt ir 10 menesiu shnekek nemokamai. Taip tikrai labiau apsimoka, nei uzhsikarti Tele2 sau ant kaklo

Nesupratau to, kaip sumoketi 251 Lt ir sneketi 10 men nemokamai?

Sorry, tik dabar suzhinojau, kad salygos pasikeite. 361 Lt ir 15 men nemokamai.

Jei nesupranti, kaip chia gaunas, tai bandysiu apshviest. Nokia 3310 su sutartim kainuoja 1 Lt, bet pasirinkus Miesto plana, reikia sumoketi 15 minimaliu mokeshchiu, t.y. 25*15 Lt = ±360 lt. taigi 14 menesiu galesi prashneket po 25 lt, o 15-ta menesi jau kazhkiek mokesi. Turbut gaunasi kazhkur 10 lt. vat. O shiaip tai visa info turetu buti http://www.bite.lt

Aciu.

Siaip nepatariu imt telefono is T2. Bent mano nuomone tokia, pazistami lygino nokia is T2 ir omnio salonu, tai telefonu net svoriai skirias Šypsena turbut kad teletabiams kazka pamirso pridet Šypsena

Ar tik ne ash lyginau. Šypsena O jei chia ne mano 1 pastebejimas, tai dar geriau - reishkia man nepasivaideno.

chmmm…TELE2…jie superka sugedudius telefonus,pataiso ir parduoda po 1lt.o garantija tikrai atrisus telefa nebegalioja,o dar tas rysys…ji sunku rastiŠypsena TaipTaip

Su tele2 susidet isvis neverta!TELE2 Blogai

pezi tėvaiŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

Telefonai visur vienodi, todel pirk kad ir is T2 (+, )bet nepamirshk, kad su telefonu gausi ir servisa. O sioje vietoje T2 yra Ne.

kodel sakai neapsimoka…Siaip tai jei tas planas kur uz 18viska varai tai dar apsimoka…Rysys dabar geresnis zymiai. Nebent neapsimoka kur tipo panas kur i atskiras saskaitas eina ir t.t. Aisku jei turi $ tai jau geriau pirkt atrista nei su T2

as tai manau, kad neverta, juk mob perki kad galetum kalbeti (nebent del siliausŠypsena , bet tada jau nereikia), o t2 bus tikrai sunku kalbeti ir turesi kenteti netgi 1 metus jei nedaugiau be rysio, na nebent tu sedesi/ mieste visa laika, o va isvaziuosi kur toliau nup jo ir pokalbiai baigesi Aš nekaltas

nu jo, su shitu dalyku pas juos bedos…

Siaip kazkiek yra pliusu kazkiek minusu. Mobiliakas per pora metu gaunasi pigiau. Mieste pvz pas mus cia ir tai miestelis ir gerai visur traukia, ir uz miesto uzvaziavus dar rysys buna, bet silpnesnis. Planas dar pakankamai neblogas…Daug kas naudojasi is draugu ir nesiskundzia.