Ar antras vaikas sutvirtina šeimą?
Gal turitė patirties šiuo klausimu? Nors man atrodo, kad vaikas tikrai nesulipdo santykius tarp ir
.
neturiu patirties Bet manau, kad vien tik del seimos antro vaiko geriau nedaryt
seip tai vienas vaikas ne vaikas, nesvarbu yra seima ar nera
Patirties ir as ne turiu Bet kazkur girdejau, kad vaikai nesutvirtina seimos, sutvirtina bendri interesai
Kiek tai teisinga, nezinau
nezinau, bet nemanau kai kuriais atvejais seima TIESIOG lieka, bet santykiai nepagereja jei toks yra tikslas. As irgi noreciau antro, bet kadangi musu santykiai labai jau nestabilus, visgi siuos planus atidedu ateiciai…Na, su 2 vaikais likti vienai akivaizdziai butu sunkiau
sakiau, kad vienam vaikui liudna ir mazam ir dar labiau uzaugus
Asmeniškai man liudna nebuvo
uzaugau viena ir nebuvo man jau tokios dideles traumos na norejau brolio, bet …tik vyresnio
uz sese/broli labiau norejau suniuko
kadangi dauguma mano svajoniu neissipilde - uztat draugu/-iu turejau DAUG.
Jei tik kokia trumpalaikė krizė šeimoje- vaikas sutvirtins, jei koks rimtas nusivylimas, gal vaikas ir sutvirtins, bet jei šeima pradėjus irti, jei šeimoje maža bendro ir
beturi, vaikas jos tikrai nesutvirtins…
Kažkaip idomiai gaunasi, mano močiutė su seneliu pragyveno kartu 40 metu. Kodėl gi dabar visi masiškai nesugyvena?
Nes patys nezino ko nori
sutinku su tavim
ir dar: nebemoka gerbti vienas kito (uzmirsta, kad salia - kitas zmogus, o ne asmeninis daiktas), iskelia savo interesus virs kitu (pernelyg susireikshmina), nemoka ieshkoti kompromisu (savos ambicijos - svarbiausia), bijo sunkumu ir rutinos ir iesko iseiciu lengviausiu keliu - na lievo…
Ne tik nežino ko nori, bet ir nebegerbia- vyrai moterų, moterys- vyrų, jaunesni- senesnių, senesni- jaunesnių ir t.t. Prievartos, smurto tai tikrai šeimoj būti neturi, o kas dabar darosi.
Ir nuo to labai liudna
Todel, kad tais laikais zinojo savo vieta ir jei neklausydavo savo
, gaudavo i kaili.