Ar ant veido apgamai yra negrazu?

Ar ant veido apgamai yra negrazu?

? pas mane yra apgamas ant veido ir gan didelis manjis yra negrazus ar jum ka nors bendravimui keicia?Flirtas

nzn bet man tai grazu kai be apgamo

nu bendrawime tikraj nieko nekejcia. Šypsena o gal tas apgamas tinka wisaj…? Mirkt

na vsikas priklauso nuo apgamo dydzio bei ant kurios vietos jis yra…
pavyzdziui Enrique Iglesias turejo apgamiuka,bet man jis visai patiko…MyliuDrovusNekaltas

Nemanau,kad apgamai ant veido yra negrazu,kai kurie net labai tinka zmoguiLaimingas,aisq,jei jie nera labai dideli ir kokie plaukuotiPavargęs.As turiu apgama prie lupos,bet jis man nemaisoLaimingas

cia priklauso kiek tu apgamu ir kokio didumoTaip

o man neVeee

man tai netr8kdo tie apgamaiCha cha ir pas mane yraCha cha ir niekam netrukdoGirtas (kiek zinauGirtas)

niuz o kajp Sindi Krauford ar kokia ji ten ir jos apgamiukas…Mirkt arba Natalia Oreiro?ash ir ant wejdo turiu apgamuku, bet man jie nekliudo…LiežuvisFlirtas

pas mane pora yra,ant abieju zandikauliu,maziukai,ir wisai jie man netrugdo!

o kur jis dingo? JuokiasiJuokiasi

bendraut taj man netrugdo apgamaj Šypsena as kelis maziukus turiu,bet nekreipiu demesio Šypsena

taip susikloste,kad apgama ant kaktos turiu…
tai susigyvenau su juo ir tikrai netrukdo.
ant veido ir ne,tik apgamai rodo,koks organizmas nesveikas yraCha cha

Man tokie smulkus apgameliai tai labai graziai atrodo, o siaip man visiskai px, tai nelemia mano bendravimoŠypsena

Aš turiu apgamėlį ant kairio žanduko Drovus Mirkt ir jis man labai patinka,netgi negaliu įsivajzduot kaip atrodyčiau be jo Mirkt ir kiek žinau apgamai lemia žmogaus atejtį,pagal jų vietą Mirkt

na man tai nepatinka Nekaltas bet bendravime tai žinoma kad nieko nekeičia Taip

Grazu ir snarglys puosia.

Nera man grazu,bet tai nieko nekeicia…Galbut jaigu tas apgamas didelis,tai bendraujant su zmogumi ant kurio tas apgamas yra, akys gal kiek ir krypsta i ji,taciau veliau viskas ok buna Mirkt

Gerai Cha cha