Ar aktyviai vakar dalyvavot akcijoje?

Ar aktyviai vakar dalyvavot akcijoje?

Visi zino apie vakar vykusia akcija: maxima, medija, minima prekes uz centa.
Kiek, kas, ko nupirko?

Pats nusipirkau tik 2 butelius aluas, bet maciau kai kurie pilnus vezimus vezes. Tiesiog idomu, kiek, kam ir pavyko nusipirkti per sia akcija.Kietas

iš viso nedalyvavau Ne, bet mačiau eiles prie taupos. Kaip žmonės taip greitai sužino informaciją?

nu as tai ziopla esuŠypsena isikungiau filma ziuret ir visai isgaravo is galvos ta akcijaŠypsena tai taip ir nenuejau i pardaŠypsena

a tai galejo imt kiek telpa arkaip ten?

Taip

[quote]nitroZ rašė: Taip
[/quote]

Ne

Kiek girdejau, kiekvienoj pardoj skirtingai buvo. Pas mus Medijoj pvz reikejo dar 2 prekes uz pilna kaina paimt kiekvienam lipdukui, kai kuriems zmonems tai buvo neyveikiama kliutis, nes suskiaciuot sunku buvo (sunkusis daugybos is 2 veixmas), o kai kuriems centu pritruko Cha cha

Isklijavau lipdukais kita klaviaturos puseCha cha Labdaros nepriimu ir uz 1ct neparsiduoduNekaltas

ne nieko kazkokia nesamoneŠypsena zmoniu kvailinimasŠypsena papirkinejimasŠypsena

siandien suzinojau, jog vakar kazkas vyko.

niekur as nejau, kazkaip dzin man tos akcijosLiežuvis
lipdukas metosi kazkur stalciui… Cha cha

tu kaip mano wienas pazhystamas…griezhtai ne… Laimingas

nesamone ten buwo…nuejau i wiena pardowke…eiles didzhiausios i kita…irgi tas pats…kaip sowietiniais laikais kai prie deshru musu tewai stowedawo po pora walandu ir riles net kieme… Pavargęs

o man net to sush… lipduko nedave-tipo nebeliko Žliumbia

nei as, nei mano gimine, nei mano pazistamiNe

nieko Ne -tokioje eileje stoveti?Apakęs Niu neeeeeeeeeeeeeeee Ne

Nea,nedalyvavau,nieko nezinau,tik is jusu apie tai ir isgirdau,bangieciai…Nekaltas

As irgi tik del eiles nejau sudalyvauti akcijoj

siaip eiles buvo ne visur, mxima baze vilniuje 15min ir nusiperki, o kur centre net i lauka iseidavo eiles