Ar ABsimoka?
Ar verta žiemai dyzeliokui kišt kartoną prieš radiatorių?
jei neveikia termostatas - taip. o šiaip ne, viskas variklio projektuotojų paskaičiuota.
jei xujovai šyla, o ypač tas pas opelius yra, tai tikrai verta.
Teko ne viena masina vilniuje matyti uzsidegusia ir pats viena padejau uzgesinti, dar buna kad prideda visokiu skuduru ir t.t. Manau kad masinos sukurtos atsizvelgiant ir i musu ziemas, nes pas mus nera taip salta, kad kazka reiktu uzkisti.
pamenu vienas paskaojo, kaip per didžiuosius šalčius fisus gazo stipriai autostradoje krenta temperatura, nes motora kosia saltas oras Civic type R.
Man ant volvos dyzelioko su nauju termostatu prie labai didelio salcio ciut ciut krisdavo temperatura, uzkisus kartona gal ir pagerejo…
Cia su viena panele buvau susitikes, tipo masina neuzsikuria, atsidarau kapota, ziuriu kardonas uzkistas, tai paklausus ar cia senai jis, sake ai visa vasara, tingiu istraukti
OT: 265/65 R17 ziemines gal kas turit ka paisulyt?
pas nekuriuos gamintojus, po defoultu eina i komplektacija vienu is groteliu uzdengimo plastmase, kuria pagal manuala reikia naudot esant didesniam nei -20 ar pan. salciui.
Šiaip logiškai mąstant, tai jei termostatas geras - kartono nereik. Termostatas geras pas mane, tik blin gyvatė ilgai šyla - gal kokius 10 km reik pravažiuot, kad kalibros temperatūrinė rodiklė pradėtų judėti iš vietos
tai apie ką ir kalba, vudi, kad pas žopelius xujovai užšyla. Pabandyk kokį kartoną užkišti ir matysi pagerės ar ne
tik oro paėmimo neužkišk
y šrota ta kalibra, o ne slieku ieskot
Robi> Jo, žinau, reikės matyt. Nors kaip supratau, per radiatorių aušinimo skystis nevaikšto, kol termostatas neatsidaro… Nors lyg poršas sakė, kad dyzeliams rekomenduojama, nes oro srautas pakankamai šaldo variklį Proteinas> ■■■■■■. Geraj važioja, dar TA iki spalio 30
PAdangos slikai, bet bus naujos
Kas per jautis
Bandysiu kažką daryt, nes užpeesa, prie kokių -10 reik nuvažiuot kokius 5km kad bent drugną orą pūst pradėtų. Termostatas keistas prieš metus. Vectra b.
jokiu kartonu dejimu but negali burtininko paklauskit
netiesa, bura sakė, kad iki -20 jam pakanka termostato. O kaip toliau - neaisku.