Apyranke

Apyranke

zavu Mirkt

puosnu Mirkt

super, na bet man rankos nepakyla kazka padaryti, o taip fainai atrodo

Po truputį darosi nuobodu, nes jau ne pirmas darbelis kartojasi Mirktpublic.fotki.com/lyyrika/parduotuve/00000002-31.html

cia kas?autorines teises lyrikai priklauso? Cha chajai nuobodu aijk kur nenuobodu Mirkt

matyta… bet ar galima kaltinti? buvo laikas, kai visi masiskai dejo suveltus veltinio karolius. tik spalvos skyresi.

Aš nieko nesakau, tiesiog parašau pirmą mintį, kuri kyla pamačius darbelius. Gražu išties, bet kartojasi. Kažkaip visgi manau, kad jei padarei darbelį lygiai tokį patį tai foto nedėk, juk tokia pati nuotrauka. Ką sakė apie aną, tą ir apie šitą visi sakys, nes nesiskiria. Aišku, gal tiesiog nematei, kad toks jau yra, bet tai nors nepulk kai kas nors pasako tada Labas Šypsena

Daivutia, pritariu, bet kur pati buvai, kai buvo veltiniu manija?

Jų nors spalvos skyrėsi Cha cha Ai, tiek to Mirkt

Kartojasi, bet juk kiekvienam smagu parodyti ka nuveike Šypsena Labai grazus verinukas Mirkt Pritariu del veltiniu Nekaltas

jwei žmogus nori pasidžiaugti, parodyti kitiem tai ką padarė, kodėl gi ne? juk kokybiškai atliktas darbas, o juk tikrai pasitaiko prastai, ant greitųjų, niekam tikusių darbų… Mirkt

Apskritai pastebėjau, kad pastaruoju metu padaugėjo ne tik pagyrimų, bet ir kritikos Šypsena

Tai čia manau gerai, vadinasi tobulėjam, jei galim ne tik pagirti, bet ir pasakyti kas ne taip, kas galėjo būt geriau Šypsena

dėl to, jog padrąsinti lengviau nei peikti tau mielus žmones… bent jau man Drovus

kazkur matyta Liežuvis Cha cha

kažkur jau anksčiau rašiau, kad kritika yra labai gerai. bet juk ir kritika kritikai nelygu Laimingas yra tokių mergaičių čia, kurios vienu žodžiu nukerta “gražu/negražu” (na, aš čia tik esmę pasakiau, sinonimų yra daugiau Cha cha) yra tokių, kurios kritikuoja argumentuotai, kas yra labai sveikintina. yra tokių, iš kurių sulauksi vien kritikos, yra tokių, kurios ir pagiria. ir linksmiausia kritikos forma - tyla Cha cha

as kazkaip nzn. nei as daznai kritikuoju, nei labai daznai giriu. buna ziuriu i daikta ir galvoju, eina sau koks grozis, bet neparasau. ir buna, kad paziuri ir nezinai nei ka galvoti Cha cha Nekaltasbet siaip pamokslauti nesu linkusi, nebent laaaaaaabai uz akies uzkliuna Nekaltas Cha cha

D_kate, as is tu kur visada peikia. taisysiuos Nekaltas Cha chanoriu pasakyti ivetytei, kad girti lengva, bet ar verta girti, jei matai kad zmogui reikia tobuleti? cia manau meskos paslauga tada. reikia buti objektyviam.

wow Apakęsper savaitgali kiek perlu priveret Cha chap.s.dedant foto tikrai neperverciu visos bites foto,ir neziuriu ar kartojasi ar ne.dedu savo,o ne ko nors kito foto.o jai per daug tokiu vienodu,matytu foto tai moderatorius pravaalys,ir nereiks cia verkti kad matyta ar nematyta Cha cha