Apyrankė

Apyrankė

Oi, kaip man patinka tokie sliekiukai Myliu Myliu

Galėtų neaugt Girtas

Nu Drovus Aš irgi taip galvoju. Ir dar galėtų valgyt faršą su vitaminais, o ne peliukus.

Nu TaipGali valgyt kokius ten tarakonus ar svirplius, bet tik ne peliukus Ne

Yra dvi pusės peliukų:gera ir bloga NekaltasKai namuose apsigyvena be leidimo ir graužia laidus,tapetus,gadina maistą ir t.t. pradedi jų nekęsti Nekaltas Šiaip atrodo mielas padariukas,bet kai tik pabėga tai prasideda nesąmonės…o jei dar užsiveisia Baisu Taip kaip ir sentimentai žiurkėms…kieme šiemet apsigyveno patinas-net maisto palikdavau,sakau vienas toks didelis gražus tegu gyvena… NekaltasAtsidėkojo išpjaudamas per vieną naktį 9 paaugusius viščiukus Pavargęs

Ne, aš neturiu nieko prieš Ne Bet vat man mieli mažiukai visokie gyvačiukai Apkabinimas, o ir kai pagalvojau, jei auginčiau, tai paprasčiausiai neišdrįsčiau duoti peliuko Nekaltas Visokius vabzdžius tai ir putpelėm duodu, bet… Na čia aš tokia kitokia Nežinau.

Na kaip Nekaltas Nekaltas Mačiau ir kaip žiurkiukus valgo, ir kaip peliukus fainučius… Didelių emocijų nesukelia, bet nenorėčiau tuo šert augintinio. Eit į parduotuvę, rinktis žiurkiuką, kurį suvalgys kažkas NekaltasNegalėčiau ir tiek. Tačiau tie sliekiukai vis tiek labai Myliu

Gerai toksai Cha cha

Mano vienas pažįstamas labai nori laikyti vorą,bet maitinti jo kirmėlėmis negali,nes "gaila kirmėliukų Žliumbia " Prašo kad aš atvažinėčiau šerti jo augintinio pastoviai Apakęs Cha cha Sakiau kad išsirinktų kitą augintinį…

nu jio… jau ko ko bet kirmeliu tai tikrai negaila… Nekaltas

Kirmėlių man irgi Ne Nekaltas. Sušėriau putpelėm visą nepanaudotų sliekų dėžutę Nekaltas

Aš jo bijočiau Drovus… Bet raštas koks įdomus Apakęs

Šitie žalčiukai jaukūs ir nekanda ŠypsenaAugdami dar pagražėja Gerai

ale grupioke sake, kad jos puola kai alkanas… Pavargęs visa laime manishkis caca lialia Girtas

nerelustis… ir toks nedidelis atrodo…

Maniškiai nei vienas iš 7 nepuola,pas Tave irgi,tai darom išvadą kad ne to paties tėčio ir mamos Cha chaNe giminaitis Ne Šypsena

tai jau turbut i koki nors kaimyna boa atsigime Juokiasi Cha cha