prie ko cia tas bmw? vel gyriesi
nzn kaip jus, bet tuos 160 as bent karta i savaite uzjudu, ir jei ta insignia plaukioja po kelia, kaip kad teigia isbandziusieji, tai velniop tokia masina.
VIN, kuo cia girtis, kad nusipirkau uzpjauta vartyta daktaro pripilta fastlapininka? juk taip, ane?
Trulykas2. sukavo, plese maikes, kad jau kai jams, tai pzdiec! visi bus apake. o paeme, ir tas, ir anas, kazka pernelyg paprasto, sirpatrebus.
nepamenu kada esu bevaziaves 160 , tai kaip ir pochui, nors ir pakyla pasiekus 160…
gelixai, as sukavau apie e46 330d, birzelio menesiui, paankstinau pirkima dviem menesiais, del to ir gavosi uz puse planuotos sumos, bet nikuja ne letesnis, ne prasciau atrodantis ir ne prasciau riedantis, man zjbs.
prie 200 sakė žmonės daug kuro ima
Trulykas irgi taip sako- man zjbs.
emigrantas bando ikast dar kazkam
trulikui dar galima atleist, nu bet sitas…
nu trulikas puse metu jau ieskojo varianto, lyg litai letenoj butu buve, ir papirko 5-6 kart pigesni varianta, absoliutu negrazuoli ir nevalingita, taip kad nelyginkit cia nesulyginamu
svarbu zjbs…jauciu jamsiu e61…bet finale nusipirksiu e39 96m
trulikas gi toks patriotas, o paeme uzsenietiska auto
siandien autostradoj bandziau nupusti cayana … prie 200 pabego
o jis bent zinojo, kad nuo kazko bega?
jei jus daba butumet kawno regione ir isijungtumet kauno fona, jus taip pat taskytu byskiu ‘selected’, kaip kad mane
ai, nelabai kaip kad mane, nes jus neturit ka pdrstint
BAIKIT stumt viens ant kito kada nors, kam mums is AB daryt kazkoki delfi
kosmosas laimejo siuo atveju pries trulika, nes persedo i visai labai
bemva, o trulikas… Na, babuinas saldytuvinis stipri masina
Tycha babi. vse pajedim.
nu bet kostmozas tai kuo toliau tuo labiau kliedi
nu, yessuzai, pacituok tuos kliedesius, juk tu labai moki kalbeti argumentu kalba, tai tas cituojamas vietas dar ir nupasakok, kas konkreciai ten nukliedeta