apYliukai

apYliukai

dar sitie metai ir apyliukai i brc keliaus , baigiasi jevro sojuzu bapkes zemes ukiui

zaibai Juokiasi

isbandziusieji sako jau ties 160 galas po kelia plaukioja, respektabili mashyna Cha cha

Blogai

Kosmoz, o tavo kacerginej neplaukioja ?

matosi skurdziausia komplektacija be led ir lesiu

nebuvau, negaliu pasakyt, bet vln-pnvz kelyje 245 spejau igint, neplaukiojo Gerai

jus savo primiausia susikomplektuokit Juokiasi skurdziausia Kvankt?

skurdziausia butu be lietu ratu Cha cha

VIN’ai, o kas geriau, opel ar saab? Juokiasi Juokiasi Juokiasi uz kuria marke kiausini atiduotum? Cha cha

labai didelė problema, kad prie 160 galas plaukioja.

ne uz viena masina, jos nevertos mano kiausinio

sitas uzvadinimas iskart aa Nepagaunamaji primine Apkabinimas Jei dar rastumet ano youtubinius filmukus apie Eziu karus butu pilnas komplektas Gerai Cha cha

ko ne skurdziausia? net rankeneles nedazytos Kvankt? nors vadybininkam per akis vistiek, bile nauja masina

interceptor > ne, afiegienai gerai, kai ne vien del policijos baisu vaziuot greiciau, o pataikius i autobana sedeti autobusu juostoj. liuks masina, pateisina savo agresyvia, sportiska isvaizda.

Kosmoz, o dazu stori matavai kad taip kalbi?

Kosmoz> labai aktualu, kai kasdien autobanais važinėji.i651.photobucket.com/albums/uu232/otherbliss/TrollFace.png

Kosmozas kasdien autobanu vazineja. Nekaltas

kas del dazu storio negerai? kad puse masinu net neuzvedus atkrenta? pasidomekit kiek laiko perekupai vargsta kol sau ar savo artimiesiems suranda masinas, iesko po puse metu ir daugiau. O bmw emiau nekrates, nieko nemataves. 540i mechanika su gerom dujom gerai atrodantis mane tenkinancios komplektacijos ir gerai vaziuojantis ir man daugiau viskas pajabat. uzkuriau, prasivaziavau, parsiveziau namo.