apYliukai
dar sitie metai ir apyliukai i brc keliaus , baigiasi jevro sojuzu bapkes zemes ukiui
zaibai
isbandziusieji sako jau ties 160 galas po kelia plaukioja, respektabili mashyna
Kosmoz, o tavo kacerginej neplaukioja ?
matosi skurdziausia komplektacija be led ir lesiu
nebuvau, negaliu pasakyt, bet vln-pnvz kelyje 245 spejau igint, neplaukiojo
jus savo primiausia susikomplektuokit skurdziausia
skurdziausia butu be lietu ratu
VIN’ai, o kas geriau, opel ar saab?
uz kuria marke kiausini atiduotum?
labai didelė problema, kad prie 160 galas plaukioja.
ne uz viena masina, jos nevertos mano kiausinio
sitas uzvadinimas iskart aa Nepagaunamaji primine Jei dar rastumet ano youtubinius filmukus apie Eziu karus butu pilnas komplektas
ko ne skurdziausia? net rankeneles nedazytos nors vadybininkam per akis vistiek, bile nauja masina
interceptor > ne, afiegienai gerai, kai ne vien del policijos baisu vaziuot greiciau, o pataikius i autobana sedeti autobusu juostoj. liuks masina, pateisina savo agresyvia, sportiska isvaizda.
Kosmoz, o dazu stori matavai kad taip kalbi?
Kosmoz> labai aktualu, kai kasdien autobanais važinėji.i651.photobucket.com/albums/uu232/otherbliss/TrollFace.png
Kosmozas kasdien autobanu vazineja.
kas del dazu storio negerai? kad puse masinu net neuzvedus atkrenta? pasidomekit kiek laiko perekupai vargsta kol sau ar savo artimiesiems suranda masinas, iesko po puse metu ir daugiau. O bmw emiau nekrates, nieko nemataves. 540i mechanika su gerom dujom gerai atrodantis mane tenkinancios komplektacijos ir gerai vaziuojantis ir man daugiau viskas pajabat. uzkuriau, prasivaziavau, parsiveziau namo.