Apsvieskit mane negramatna…
Atsiverciau wap.gsmspain.com ir issiziojau - programos: cellHtml, WebViewer ir kt.! Ar galiu ka nors naudingo nuveikti atsisiuntes kuria nors i savo N3510i? Ir kaip su jomis elgtis? As cia grynas →
asilas! Karpau ausim ir nieko nesuprantu Apsvieskit, prasau, negramatna cia arba mano e-maile. Aciu.
gajla brolau,bet ash kartu sutawim ausis pakarpysiu.
Jei for free leidzia siusti tai patarimas - siuskis Siaip na kiek supratau tai ten tam tikras softas saitams vartyti ir t.t. Na jei nori vietoj wap telefono narsykles naudoti kokia kita programke, tai ja isten gali atsiusti ir panasiai
Tam tikras softas saitams wartyti? Svajoju apie HTML skaityma per wap. Ten, berods ir buvo pati pirmoji. Atsisiunciau, bet neveikia. Gal parasytumet jei kas bandet pritaikyt sau. Apskritai, noriu perklausti kitaip: Ka ir kaip galiu naudingo nuveikti meniu skyrelyje "programos"? Thanks!
P.S. Tai yra, mobilniko meniu skyrelyje "PROGRAMOS"?
Daugumai visu programu vienaip ar kitaip susijusiu su internetu reikia gprs interneta pasijungt. Vien wap per gprs neina. Kazkurios gal ir aina bet butu faina jei kasnors papasakotu kokios nes pas mane ant wap gprs isvis niex neveik. Arba nemoku. Ir temos autoriau pakeisk topika tai bent atsakymu sulauksi
Geriausias patarimas butu atsisiust tas programas (jei for free) ir paziuret ka su jom gero galima nuveikt
Nebutinai GPRS, puikiai tinka ir CSD. Netgi dar geriau (tik leciau ir brangiau )
Vien wap per gprs neina. Kazkurios gal ir aina bet butu faina jei kasnors papasakotu kokios nes pas mane ant wap gprs isvis niex neveik. Arba nemoku. Ir temos autoriau pakeisk topika tai bent atsakymu sulauksi
[/quote]
Jei esi uzsisakes tik WAP per GPRS, tai pas GSM provaideri buna uzdeti filtrai, ir kitu protokolu neleis naudot. Zodziu sudetinga ten. jei turi INTERNETA per GPRS, tada gali praktiskai viska (kaip ir CSD). As pvz. naudoju Virca (analogas mIRC), telnet, http://www page’us ziurau (bet sunkiai) ir t.t.
O koki topika pasiulytum? Ar tai turi dideles itakos forume nagrinejamu klausimu esmei?
Komperio as neturiu, tad kalba eitu tik apie wap. Manau, kazkur turetu buti iseitis - kazka juk turi veikti tas telefono meniu punktas "PROGRAMOS". Mano minetame wap.gsmspain.com viskas atrodo ir yra free. Sakau, kad taip panarsius kitus wap analogiskus puslapius? Zodziu, kolkas nelabai viskas aisku. Ausis pastates laukiu jusiu patarimu, paaiskinimu.
Tema rakinama.
Neinformatyvus pavadinimas.