apsukos ir elektra

apsukos ir elektra

variau ka tik i darba ir stovedamas sankryzhoje pastebejau toki dalyka, apsukos pas mane ant laisvu 1000-1050. Ijungiu apshidima galinio lango - nukrito iki 1000, dar prieshrukines - dar nukrito, viska kas buvo ijungiau net tolimas Šypsena blia kazkur apie 950!!! kai viska ishrubilinau vel pakilo iki 1050? Ar chia normal? audi coupe 2.3E Achiuz

ne, nenormaliai.reikia diagnostikos.

gali nukrist tik ijungimo momentu bet poto turi vel sukilt panasu kad laisvu apsuku reguliatorius gryba pjauna

nu shiaip tai toks procesas naturalus, ijungi koki prietaisa padideja apkrova ant generatoriaus ir varikliui sunkiau suktis. bet va ar kompas neturetu apsuku vel i sena padeti atstatyti tai chia jau kazhi kaip yra. na ant mano opelio tai kai lempas ijungi, apsukos bishki susvyruoja ir vel gryzhta i sena padeti Šypsena

pas mane lygiai tas pats…ypac darinejant el langus jauciasi tas apsuku kritimas

gerai kad pas mane jų nerodo, nereik galvos sukt Cha cha

irgi tiesos yra

Tai as ir su ta pacia beda prisijungsiu, tik va pas mane jau truputuka rimciau viskas daros. Pradzioje ir taip kaip jums nezymiai krisdavo apsukos, ijungiant koki tai elektrini prietaisa. Ir siaip ant laisvu apsukos sokinedavo tarp 1000-1150… Dar masiniukas be duju buvo, tai susidejau dujas (nezinau ar cia susije su dujom, bet prirasau Šypsena ) ir po kokio menesiuko pusantro, mano tackos apsukos is vis svaigt pradejo. Dabar daugiau 800 is vis niekada neuzkyla, o buna ir taip, kad sokineja tarp 200-300 ir taip vos neuzgesdama purtosi… Dariausi diagnostika - sako viskas gerai. Kiek nuvaziuoju tai vis pareguliuoja ta varztuka, kur purskale stovi, tai porai valandu pasitaiso ir vel tas pats sh… Dar rekomendavo pas rimtus dujininkus nuvaryt… Dabar kada bus litu, manau keisiu laisvu apsuku reguliatoriu… Tikiuosi pades. Ziuresim ka jus gero ismastysit Šypsena

Man taip buvo kai akumas silpnas buvo, tiksliau padveses

cia pas tave taip darosi ant duju ar ant benzo ??? Nekaltas

kazkokia nesamone suveliai… akumas yra tik varikliui uzvesti, ir tiekti elekra kol variklis nedirba, paskui jau tarnauja GENERATORIUS Nekaltas

Jo. Ir ant duju ir ant benzo. Skirtumas yra tik toks, kad ant duju kazkur 100 apsuku daugiau visas tas reikalas vyksta… Zodziu 300-400 ir masina vis tiek kalatojas.

na pirma, kol pradesi ka nors keisti, tai gerai prasivalyk visus kontaktus ir pravalyk oro sklendes su kokiu tai WD-40 ir pazhiurek ar jos lengvai vaikshchioja tempiant trosa. nes kaip buna vienam anglu forume calibru savininkam, tai kartais puse mashinos detaliu pasikeichia kol galiausiai ishsiaishkina, kad kaltas koks nors ****ukas Cha cha

Nu paziurek kaip generatorius “vaitoja”, kai akumas mires Gerai

o ar ne per aukshtos pas tau apsukos? pas man 900-950 norma audi coupe 90m Labas

tu chia zhmogau kaip tik man ant mozolio uzmynei Šypsena, zinau kad turi but 900 ±50 bet hren znajet kaip jas numest, visur mol sako nera kaip mehanishkai tai padaryt, mol kompas valdo, nzn ir ash. pas mane ke-jetronikas- jei Coupe’ininkas esi, gal zinai ar reguliuojamos jos bl… atviortke ar ne Šypsena beje pas mane ir dujos stovi, bet dujoms tikrai kompo reikia, o vat benzui… nu negali but kad kokio varzhto nebutu, fak Liūdnas

Snekant del apkrovos, tai tikrai jai mires akumas tai labai jaucias ant gineratoriaus… pwz net dyzeliui: uzvedus kitu akumu ant dideliu apsuku dirba, o ant mazu uzgysta. tik tiesa, jai generatorius gerai dirba tai akuma greit nors kiek pakarauna ir jau dirba ant laisvu apsuku… O kaip zinia dyzelio sukimo momemtas zymiai dideznis nei benzino… PS: Cia be jokio kompo…

mano pastoviai ant 1000-1050 dirba. ir nieko. jau 2 metus taip. buvo 1150-1250, tai matoristai su tramplioru pokoreagavo ir sumazino iki 1000.Sake kad reikia keisti kazkatai, bet neotsimenu ka. kai pasake kiek kainos, tai man ir taip gerai pasirode Laimingasvot kai buvo luzes temperaturos davyklis ir ji man pastoviai 3000 laike, buvo Apakęs Apakęs. nors ir + buvo, nereikejo gaza spaust, pati rove is vietos, tik spedavau biegius perjunginet Cha cha

Viskas čia normaliai…Gali taip būt, gali ir nebūt…žiūrint KAIP tas akumas miršta…Jei kokia bankė trumpina tai akumas tampa galingu imtuvu…