Apsivogė

Apsivogė

katik žemųjų šančių degalinėje nuvažiavo neapsimokejęa šis mersedes klasės automobilis. pastebėjusius prašau pranešti.

Kas apsivoge? Ufff Mano foto

Ikliuvai Cha cha

Issiblaivyk Juokiasi

ryt Šypsena dabar švenčiu pergalę Cha cha

Juokiasi

Kokia dar pergale,prap*so lenkai gi,tfu,t.y lietuviai Cha cha

atkrenta poreikis gert alų ilgam. Ryt reiks paskaičiuot kiek sumažėjo veliavėlių ant bolidų mieste.

A siaip tai ka ten privogsi,siandien sliurkstelejau diena 63 litrus kuro (raso bako talpa 62 litrai Ufff ),tai ka ten privogsi,litra kuro nedaugiau dar ilasinciau gal Juokiasi

500tai pinigų pilnas bakas pas tau Žliumbia Piktas

As pastarosiom dienom irgi jau nebegeriu,kazkaip pastebejau kad labai rugstingumas pakyla nuo alaus,ir jei ant vakaro geri ar nakties tai po to pries ryta prabundi ir toks ka zinau,bjaurus jausmas burnoj,reikia butinai atsigert vandens nes griauzia,kazkokia velniava,negersiu isvis daugiau Cha cha

bet kaip cia dalIwiu pamazeja siandien

tai kavą gerk Gerai ryte. Aš tai jau kiek metų negaliu ryte gert arbatos pvz - šlykštu butnoje, gal čia ta rūgštis ir yra. O va kava labadiena Šypsena Atsigeriu ir einu į darbą. Darbe dar 7 kart atsigeriu Gerai

Penki simtai pinigu Apakęs Užsispyręs Juokiasi Jo pilnas bakas,as visada pilna baka pilu,taip pigiau.Taip,jus isgirdote teisingai.Todel kad uzsipili pilna baka ir ramu 2 savaites,prasuki 600 ar daugiau km be lakstymu i degalines,na,cia su mano vazinejimu.O kai pili ten po 20lt ar pan tai lakstai kas dvi dienos i degalines ir reziume gaunasi kad zymiai daugiau isleidi kurui pildamas po nedaug,plius kiek laiko sugaisti ir kiek bereikalingo vazinejimo i koloneles.

pasmane jau savaite neberodo kiek kuro yra Piktas

Kava.Tingiu as ja darytis.Man labiau patinka koki redbuli dorot Cha cha

pilnas bakas dviem sav. Nekaltas Tai tu po kiemą gal tik važinėji? Pas man kažkaip paskutinį mėnesį 4000km prasivažiavo tai liūdesio gėles taip sakant kas liečia kuro sąskaitas.

As labai blogai jauciuosi kai pas mane ima rodykle rodyt mazai kuro… Man paranoja prasideda galvoju blemba tuoj piltis kura,kaip negerai Cha cha Cha cha Karoli kiek jums metu?

Karoli,tu gal aplink lietuva reguliariai pravaziuoji kas antra diena? Šypsena Matai mano darbas netoli,pastaruoju metu as daug nevazineju,tai man 2 pilnu baku per menesi pilnai pakanka.Anksciau daug vazinedavau,dabar tai biski piniga taupau,tai nuvarau i miesta,palieku masina aikstelej,pasiimu kokio lengvo geralo ir einu pasivaiksciot ir pan.