apsiverkęs žiedas

apsiverkęs žiedas

visų dedamos nuotraukos tokios dieviškos, tad man reikia labai daug pastangų, kad išdrįsčiau ką nors įdėti ir aš. prašau labai nebarkit manęs, aš tiesiog mėgėja savamokslė, eksperimentuojanti su fotoaparatu. tikiuosi naudingų jūsų patarimų…

mm…kaip glazhu Apkabinimas

…kaži ar čia daug atsirastų ne savamokslių… …dėk…ir nesuk galvos dėl barimų… Mirkt…a jei kas ką patars…gal kokios ir naudos išpeši… Labas

man visai grazi sita foto,labai saldi Cha cha

skanu dar truputį cukraus ir galima valgyti Mirkt

labai grazios spalvos(;

jėzau, tas nuoširdumas veža. apsikakok nepasakysi blogo žodžio Liežuvis nors nėra už ką ir bart labai jau Mirkt

o as pabarsiu ŠypsenaNukirsta tai kazkaip ne i tema. Arba visa gele, arba kas nors akcentuojama. Vanduo nesisikaupes i lasiukus, atrodo kaip kibiru vandenes perliekta ŠypsenaTaip kad siulyciau mazint lasus ir koncentruotis ties macro Sekmes

na jo sukarpytas kokstai ziedelis gavosi, kita kart paziurek kad viskas i kadra tilptu , arba akcentuok koke vina ziedo detale paviziui tuos 4 grazius lasus desnej virsui…

Sveika sugrizus Apkabinimas Gera foto, patinka netradicinis kampas ir diagonalinis isdestymas, tik gaila kad truputi netilpo. Sekmes

visi mes nuo tokiu experimentu pradejom… ka darysi, reikia toleruoti Mirkt

ačiū jums visiems už komentarus Laimingasčia seniai fotografavau, tai dabar pati irgi pastebiu klaidas… taip, nukirtau ne į temą Laimingas Gugge, Wabalaitis, Amidala, Untans, murkle, Grigas, RSorifejus, Dr_Math, **Black_RoSe** - ačiū jums visiems už patarimus ir padrąsinimus ApkabinimasFUX - čia po lietaus, aš nieko tiems lašams nedariau Cha cha ačiū dar kartą.