apklausele:prieshingos lyties atstovas-draugas?
zhiurejau ce kazhkada biski “Nomeda”.ir tema buvo mazhdaug r gali prieshingos lyties atstovas buti tik draugu?
laidoje buvo ishreikshta tokia dyyydele abejone tuom,kad man pasidare idomu ka jus apie tai manot…
_ash asmenishkai esu isitikinus,kad gali,ir pati turiu ne viena biciuli,gera biciuli,kuris manes kaip vyras nedomina… _
Stopudovai reikia Bangoje steigti -ausių temų nominacijas. Ši būtų tarp originaliausiųjų.
… sekantis stepas turetu buti "Ar atstumas tai kliutis meilei ? "
shaipykis shaipykis… ash tai tokiu durnu klausimu sau paciai nekeliu,nes man aishku kas kaip,bet vat mane siaubingai nustebino toks vieshai telike uzhduotas klausimas ir abejone tuom.tai noriu suzhinot ar yra dar panashiai keistai mastanciu ce…
tik tiek…
nori suzinot, naudokis paieska cia tokiu temu kaip prisikta
neerzink,bo tuo ir tokia ishkelsiuuuuuuu!!! nu ne durne ash *blemba*…tik idomu kaip mastanciu yra… et…
oky doky prashome nepykti taip jau
Ash niekada neerzinu, nes dushioje esu baltas ir pukuotas
na tuomet… prizhadu stengtis nebevarginti jusu gerbiamieji tokiomis temomis,bet tiesiog net neleidote pamatyti ar yra tokiu keistuoliu kurie nesupranta paprasciausios draugystes ir pamatyti ju motyvacija tam…o tokiu yra,kad ir kaip butu keista,bet yra…
Draugs draugs, kol ishrauks…
Cia senas posakis, senas kaip gyvenimas…
kaip katino kleckai
gerai manom …vieniem gali kitiem ne
galima galima, bet draugyste tesis iki tol, kol permiegos viens su kitu
įmanoma ir tokia simbiozė
bet neilgai, bo vienas iš jų anksčiau ar vėliau pradeda velnią galvoti
kaip taisylė dažniausiai tai pasireiškia iš
pusės
naaaa…turiu bent du labai senai “isigytus” gerus gerus biciulius ir jokia velniava nei ju nei mano galvoje nesimala tikrai tikrai…garantuoju
na mano draugu rate 70 procentu sudaro vyr. g. atstovai. paprasciau su jais bendraut