apklausele:prieshingos lyties atstovas-draugas?

apklausele:prieshingos lyties atstovas-draugas?

zhiurejau ce kazhkada biski “Nomeda”.ir tema buvo mazhdaug Kandar gali prieshingos lyties atstovas buti tik draugu? Nekaltas laidoje buvo ishreikshta tokia dyyydele abejone tuom,kad man pasidare idomu ka jus apie tai manot… ???_ash asmenishkai esu isitikinus,kad gali,ir pati turiu ne viena biciuli,gera biciuli,kuris manes kaip vyras nedomina… _

Stopudovai reikia Bangoje steigti -ausių temų nominacijas. Ši būtų tarp originaliausiųjų. Taip Cha cha

Taip … sekantis stepas turetu buti "Ar atstumas tai kliutis meilei ? "

shaipykis shaipykis… Nekaltasash tai tokiu durnu klausimu sau paciai nekeliu,nes man aishku kas kaip,bet vat mane siaubingai nustebino toks vieshai telike uzhduotas klausimas ir abejone tuom.tai noriu suzhinot ar yra dar panashiai keistai mastanciu ce… Nekaltas tik tiek… Liežuvis

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Liūdnas

nori suzinot, naudokis paieska !!! cia tokiu temu kaip prisikta Kietas

neerzink,bo tuo ir tokia ishkelsiuuuuuuu!!! nu ne durne ash *blemba*…tik idomu kaip mastanciu yra… et… Kanda

oky doky Šypsena prashome nepykti taip jau Drovus

Ash niekada neerzinu, nes dushioje esu baltas ir pukuotas Angelas

na Apkabinimas tuomet… prizhadu stengtis nebevarginti jusu gerbiamieji tokiomis temomis,bet tiesiog net neleidote pamatyti ar yra tokiu keistuoliu kurie nesupranta paprasciausios draugystes ir pamatyti ju motyvacija tam…o tokiu yra,kad ir kaip butu keista,bet yra… Pavargęs

Draugs draugs, kol ishrauks… Juokiasi Juokiasi Cia senas posakis, senas kaip gyvenimas… Cha cha

kaip katino kleckai Cha cha

gerai manom Taip…vieniem gali kitiem ne Šypsena

Taip

galima galima, bet draugyste tesis iki tol, kol permiegos viens su kitu Cha cha

įmanoma ir tokia simbiozė Taip Nekaltas bet neilgai, bo vienas iš jų anksčiau ar vėliau pradeda velnią galvoti Cha cha kaip taisylė dažniausiai tai pasireiškia iš Vyras pusės Cha cha

Nekaltas

naaaa…turiu bent du labai senai “isigytus” gerus gerus biciulius Apkabinimas ir jokia velniava nei ju nei mano galvoje nesimala tikrai tikrai…garantuoju Taip

na mano draugu rate 70 procentu sudaro vyr. g. atstovai. paprasciau su jais bendraut