Apklausa: kokios arbatos suvartojate daugiausiai?

Apklausa: kokios arbatos suvartojate daugiausiai?

atsiprašau jei panaši tema jau buvo Drovus. nepykim ant naujokų Drovus, senas temas, į kurias jau nieks nerašo, skaityti liūdnoka…

taip kad kiek kokios arbatos suvartojate: žalios, raudonos, juodos, žolelių (ramunėliu ten ir pan.), matės ir t.t. apie kavą, prašyčiau nerašyti Juokiasi. jei netingit, tai kodėl?
mano klasifikacija:
žalia kokie 95%
raudona kokie 4%
juoda apie 0.7%
žalios arbatos vergė, ką jau… o raudona labai skani Niam niam

niu as tai juoda dazniausiai, bet bootinai su pienu.
kartais dar isgeriu mates, bet irgi su pienuLaimingas

juoda-10-20
mėtų- 60-70
raudona-10-20

As tai mazdaug po lygiai geriu juoda ir zalia. Kitu kazkodel negeriu (na dar geltona kartais).

niekaip negaliu ishskirti bet juodos ir vaisines tikriausiai daugiausiaiŠypsena
man skaniausia plikyta arbata, tode tokias dazniausiai ir perku,arbatoms pinigu tai negailiuGirtas Kava

Zalios Taip Tik Ja ir geriu. Jei Jos nera, tai arba negeriu, arba tenka kita gurkshnoti.

man skaniausia juoda arbataNiam niam

gsugiausiai zalios, siek tiek maziau juodos…

geriu TIK juoda Šypsena

Pu Erh…Bet vat klausimas prie kuriu tu ja priskirsi - nes ji yra Ruda zalioji arbata LiežuvisLiežuvisŠypsena

TaipTaipTaip

Juoda – 99%
Zalia – 1%
Cha cha

Juodos sarbatos negeriu, nebent ishsimtiniais atvejais su citrina…0.01%
zhaliaja…99.99% Mirkt

zalia arbata pati geiausia pasaulyje Taiptodel:
zalia 98-99
raudona arba metu 2-1 Šypsena

Apskritai labai retai arbata geriu,man skaniauAlusTaip

juoda

vasara arbatos bevejk nevartoju… bet zhiema neacisakychiow rawdonos… juodos… zhalia man nelabaj… nors sako kad svejka…

Visuomet geriu tik juoda arbata Cha cha Nieko kito negeriu jau gal dvejus metus Laimingas Kava nepatinka, visa kita irgi Pavargęs Nors ir karsta, bet vasara jos isgeriu laaaabai daug Niam niamCha cha

Zalia…