APKLAUSA: Del TELE2 reklamos
Ar Jums kartais neatrodo, kad T2 reklamos klipai ziaurus, kitu GSM operatoriu atzvilgiu.
nu jo siek tiek tranko korteles
ir bobutes kopijuoja, bet juk Lietuva cia yra ir visi tokie, kad ant kitu pavaryt…
man tai visai prikolas to mazylio reklamos
Gerai, gerai kale eziui per digliota siknute
Tikrai nepasakyciau kad ziaurios, cia jau kaip kas ziauruma supranta… Tada ta pati butu galima pasakyt ir apie ezio reklama- atejau pakeist pigiausio ir t.t.
Aha O ypac ta sena, kur kazkoks direktorius stovi koridoriuje ir sneka, kad "Kai kurie operatoriai Lietuvoje…".
Ne ziaurios, greiciau zeminancios.
bet darydami tokias reklamas jie visai apgailetinai atrodo
prikolnos tele2 reklamos, man patinka, ypac mazylio, pasijuokia is eziuko
nieko gero ta reklama. Lieva2 tarifus atpigino 1ct, kuris praktiskai nieko nelemia, o rysys pas ju tragedija palyginus su omniteliu…
Man atrodo daugumos reakcija i reklama subjektyvi. Tiems kas labai didziuojasi savo kokiu nors Omnio Lyderiu, gali pvz.nervinti Tele2Verslo Lyderio paslaugos reklama Mane ,kaip Tele2 gerbeja, daznaj dergina kokia nors Omnio arba Bites reklama…
Galima del to rekti ir peshti plaukus, rashyt i forumus su va tokiajs snukuchiajs
, o galima ir ramiau reaguot
o ash jokios tragedijos nematau Be to Tele2 uztikrino kad Mazylio tarifaj bus visada mazesni uz Ezio.
Ezio reklama baisi ir ja reiketu rodyti su prierasu N-14 arba S
aj, man tai T2 reklamos pačios geriausios
bitės, o ypač omnio jos labai nelogiškos ir kvailos, o t2
o kad kitus operatorius pašiepia man dzin - kaip tik smagiau.
išvis mažylio reklama
t2 reklama juokinga ir daug geresne negu ezio
Bet manau, kad omnis sugalvos kokia reklama ir aplauzys tele2 ragus. Kaip ir su apelsinais
jau sugalwojo: Pigeusias ir taskas
O kokia mažylio reklama - dar nespėjau matyt
Man tele2 reklamos visada patiko ir patinka - gal todėl, kad jie labai jau lygint viską mėgsta…
jo - pigiausias ir tashkas. px kad pigesniu yra
gerai gerai. tuom mums t.y. vartotojams geriau, juk tada visi pigina kainas, o ypac tele2