APKLAUSA CD kolekcija
Jei neklystu ,apie 515-520 vienetu ,neskaiciuojant saugomu naftalininiu MC debesies nuo caro maro laiku
na pas mani apie 360… mp3 nepripazistu… kokybe taigi ne pro kur
turiu gal koki 20 cd o visa kita muzike kompe (apie 600 dainu)
pas mane irgi gal 30, bet visi originalai…
Prieš pora metų skaičiavau buvo apie 300, dabar nebeskaičiuoju.
dabar turiu 130 CD pries 2 metus 80CD man pavoge ir MP formate dabar gal 7500 dainu
na pas mano teva savo laiku buwo virs 200 vinilu… kaip nekeista visi originalai dabar su tevu dalinames kokius 400cdziu… mp3 turiu apie 2000vnt. - 17Gb… vien tik teisinga muzika, jokiu albumu istisai…
apie 200 mp3
apie 350 orginaliu cd; "piratiniu" neskaiciuoju.
apie 100 mc (uzsilikusiu)
apie 50 lp (ne rusijos gamybos) + senovines gramofonines ploksteles (48vnt.)
kompe apie 12GB mp3
apie 350 orginaliu cd; "piratiniu" neskaiciuoju.
apie 100 mc (uzsilikusiu)
apie 50 lp (ne rusijos gamybos) + senovines gramofonines ploksteles (48vnt.)
kompe apie 12GB mp3
neskaiciavau bet kazkur apie 10gb gal net maziau
o siaip baigesi mada su cd , neverta nei ju pirkti
galima sakyti esu tokz kuriam jau nereikia cd original
Ka padarasi, tikras kolekcionierius to nesupranta.
Be to jau iseina muzikiniai kompaktai dvd-audio, tad perspektyvos…
kazkur 200 atrodo
neskaiciavau gal ir daugiau
Nežinau kaip čia pasakyti, bet kolekcija, kuri šiuo metu labiau priklauso mano tėčiui, o ne man, vistiek šiek tiek yra ir mano, nes prisidėjau prie jos kaupimo, nors ne tiek kiek jis. Joje apie 250 plokštelių, apie 1300 MC, apie 5000 CD. Gabalai, kurie man labai patinka, bet nesugebu gauti CD, parsisiunčiu internetu ir leidžiu mp3 failu. Todėl man nėra reikalo kaupti milžiniškų muzikos katalogų kompiuteryje, nes savo mėgstamą muziką turiu natūroje. Ten nėra jokių Britnių mar panašiai. Ten tik teisinga muzika.
Nadaug; gal kokių 20 CD sio metu turiu …
Ir tai tie patys dažnai eina iš rankų y rankas…
kompe yra 7852 dainos 48 mp3 formato CD neskaitant 89 audio CD su kuriais pries du metus sokius vedziau. vat. Aciu uz demesy
Apie 20 cd originaliu
apie 60cd piratiniu,ir
kita muzika kompe!
piratiniu CD - 92, kita muzika kompe, kas kiek laiko persimetu i cd, taigi kompe tik pati naujausia muzika…
~500