APIE VISKA IR NIEKO

APIE VISKA IR NIEKO

TAIP KAIP ASH ESU BADMATHAFAKER MOTOFAKAMANAS DOSIU JUMS IKVEPT GRINU ORU IR SUMAZINSIU IVESTA MODEFAKERIU REZIMAJuokiasi
CIA GALIT KALBET APIE VISKA IR NIEKO APIE TAI KAIP JUS NEPLAUNAT SAVO KOJINES SAVAITE LAIKO , APIE TAIP KAIP GERET IR NEATSIMENAT SU KOM, APIE TAI KAIP JUS SUSAPNAVOT KAD NUSIPIRKOT BRITVA ATSIBUDE VEL UZMIGOT JuokiasiJuokiasi
GOOD LUCK MOTOMANAFACKERS

atsirado mat Piktas "gerasis dėdė " jis mums "leido"JuokiasiJuokiasiJuokiasi
kaip sakant moderai padarėte taip :sami seme sozdojom problemy, a potom muzestveno ih preodolevajem …JuokiasiJuokiasiJuokiasi
p.s.na o rimtai ,tai bus gera tema kai norisi ŽliumbiaKandaPiktas pabūtiKiaulė ar šiaip Kietas

norejosi kaip gereu gavosi kaip visomet
cia bardakas ir siuksliu deziu nera tai cia ir ira siuskliu deze

ishtikro motomanai liudnas forumas bikerei turi but linksmi o ne botanikai reike kad funn turetu zmones o ne tik discutot apie bikeass kalbas aplamai ash blogetis kodel banga mane paskite ultra geretis man reike kito statuso badassmathafaka
i hate cool people cool people ssucks

JuokiasiJuokiasi

viskas O.K.
tik kad paskutinėm dienom …visai tylu …
kaip ir čia taip ir gatvėse…ruduo…

to LUXOR:
kodel sakai kad tai liudnas forumas? man rodos chia kaip tik linsmiausi zhmones sedi. Juokiasi Juokiasi JuokiasiLabai jauku ir idomu. tik moderatoriai kartais zhiauroki buna Baisu

Tingiu pletku lizda traukt…Bet cia papletkinsiu…Gytis su ninja i mokykla pasirodo vazinejaŠypsena Turbut mergos dabar limpaŠypsena

nnu kaip laikotės?

turėtų liptGeraiCha cha

Vaziavo diedas su britva…Ir nukrito… Šypsena

Nekartais Cha cha Mirkt

pensininkas lėkė su hayabussa ar paspaudė stipriai priekinį stabdį, o priekį buvo nujas 600-inis mersas…Liūdnas

he, isejau siandien is pamoku, jau atsibodo 8 pamokos… aj visos tokios levos pamokos… jo klubas biski mires, nes sukonkretintas butent iki MOTO, nors taip ir turetu buti,va dabar galesim cia pafludintCha cha

****s malimz cia Juokiasi

tai zjbs taūGerai

©Alus©

jaaaaaaaaCha cha

nu nzn ar floodas yra labai reikalingas dalykas motomanuose, bet jei taip tai tegul bunaCha chaCha chaCha cha manau iki floodo forumo visai netoli, tik du spragtelejimai ir atsiduri forume "Apie viska"…

e matamanai vilnewsi gal kas norit pasijungt prie manes, filosofo, tranzo ir kt. mes cia neretai surengiam tokias "isvykas" su dviraciais ir alumAlusGerai (su dviraciais nes kol pargryzti xaton speji prasiblaivyt)
Cha cha

arba blevyzgų flūdo temose…beto žvejų klubą reikia vytis žinučių skaičium, visuose klubuose ir temos paplepėjimui, Tai ir čia bus…
nu ką darysi, kaip nors išgyvensim…Cha cha

o kada varot su dviračiais ir kur?Juokiasi