APIE VISKA IR NIEKO
TAIP KAIP ASH ESU BADMATHAFAKER MOTOFAKAMANAS DOSIU JUMS IKVEPT GRINU ORU IR SUMAZINSIU IVESTA MODEFAKERIU REZIMA
CIA GALIT KALBET APIE VISKA IR NIEKO APIE TAI KAIP JUS NEPLAUNAT SAVO KOJINES SAVAITE LAIKO , APIE TAIP KAIP GERET IR NEATSIMENAT SU KOM, APIE TAI KAIP JUS SUSAPNAVOT KAD NUSIPIRKOT BRITVA ATSIBUDE VEL UZMIGOT
GOOD LUCK MOTOMANAFACKERS
atsirado mat "gerasis dėdė " jis mums "leido"
kaip sakant moderai padarėte taip :sami seme sozdojom problemy, a potom muzestveno ih preodolevajem …
p.s.na o rimtai ,tai bus gera tema kai norisi pabūti
ar šiaip
norejosi kaip gereu gavosi kaip visomet
cia bardakas ir siuksliu deziu nera tai cia ir ira siuskliu deze
ishtikro motomanai liudnas forumas bikerei turi but linksmi o ne botanikai reike kad funn turetu zmones o ne tik discutot apie bikeass kalbas aplamai ash blogetis kodel banga mane paskite ultra geretis man reike kito statuso badassmathafaka
i hate cool people cool people ssucks
viskas O.K.
tik kad paskutinėm dienom …visai tylu …
kaip ir čia taip ir gatvėse…ruduo…
to LUXOR:
kodel sakai kad tai liudnas forumas? man rodos chia kaip tik linsmiausi zhmones sedi.
Labai jauku ir idomu. tik moderatoriai kartais zhiauroki buna
Tingiu pletku lizda traukt…Bet cia papletkinsiu…Gytis su ninja i mokykla pasirodo vazineja Turbut mergos dabar limpa
nnu kaip laikotės?
turėtų lipt
Vaziavo diedas su britva…Ir nukrito…
Nekartais
pensininkas lėkė su hayabussa ar paspaudė stipriai priekinį stabdį, o priekį buvo nujas 600-inis mersas…
he, isejau siandien is pamoku, jau atsibodo 8 pamokos… aj visos tokios levos pamokos… jo klubas biski mires, nes sukonkretintas butent iki MOTO, nors taip ir turetu buti,va dabar galesim cia pafludint
****s malimz cia
tai zjbs taū
©©
jaaaaaaaa
nu nzn ar floodas yra labai reikalingas dalykas motomanuose, bet jei taip tai tegul buna manau iki floodo forumo visai netoli, tik du spragtelejimai ir atsiduri forume "Apie viska"…
e matamanai vilnewsi gal kas norit pasijungt prie manes, filosofo, tranzo ir kt. mes cia neretai surengiam tokias "isvykas" su dviraciais ir alum (su dviraciais nes kol pargryzti xaton speji prasiblaivyt)
arba blevyzgų flūdo temose…beto žvejų klubą reikia vytis žinučių skaičium, visuose klubuose ir temos paplepėjimui, Tai ir čia bus…
nu ką darysi, kaip nors išgyvensim…
o kada varot su dviračiais ir kur?