apie Vilniu

apie Vilniu

007donas rašė:

Kas ka mano apie Vinliu?? Man tai Vilnius hipiu,banglu miestas.Siaip tai neturetu butu tokia musu sostine.Jei mes gyvenam Lietuvoj,tai viskas ir turi buti lietuvishka o ne rusiska ar lenkiska.Aš nekaltasAš nekaltas

teisingai sakai
kaunas yra kaunas
kaunas cool miestas
nera tiek banglu ir metalistu

ir siap fainas miestas

na ir puiku kad kazkam patinka gyvent neasfaltuotu keliu karalystei…
jei rimtai tai sostine tik Vilnius arba Klaipeda.

Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

Ziuriu, kai ka nervuoja, kad Vilnius yra sostineŠypsena Nepatinka Vilnius tai ir nevaziuok ir savo nuomone laikykis prie savesŠypsena O as Vilniu myliu ir i joki miesta niekada nekeisciauLiežuvis

Tai tau niekas ir nesako ka nors rasyt(Digma),raso tie kas nori

Kur tu cia kauniecius matai?!

Na nevaziuokit taip ant Vilniaus, jei jis nebutu sostine tada tikriausiai Mazeikiai butu Mirkt
be to mano kambariokas irgi banglas (panevezietis Mirkt)

Ar buvai kada Kaune kad sakai visi treninginiai.Kai isitikinsi tai tada galesi ir parasyt.

Simtoji temike velianti bangininkus pestis del niekuŠypsena Viens pasiulo iskart kic:tas tox,tas anox,sitas s,u,d,a,s,anas l,o,c,h,a,s, mes geresni mes protingesniŠypsena p.s.norice nenorice Vilnius-visada islix kieciausias Lietuvos miescGerai

p.izdec

…ir kokio velnio gincytis,kuris miestas geriausias??? kai tam mieste pilna is kitu miestu atsikelusiu zmogenu… tuolabiau jog problema (jei tokia butu) tai ne aprangos stiliuje… o elgesyje,kulturoje

skyŠypsena rašė:

…ir kokio velnio gincytis,kuris miestas geriausias??? kai tam mieste pilna is kitu miestu atsikelusiu zmogenu… tuolabiau jog problema (jei tokia butu) tai ne aprangos stiliuje… o elgesyje,kulturoje

Gerai

Kas ka mano apie Vinliu?? Man tai Vilnius hipiu,banglu miestas.Siaip tai neturetu butu tokia musu sostine.Jei mes gyvenam Lietuvoj,tai viskas ir turi buti lietuvishka o ne rusiska ar lenkiska.Aš nekaltasAš nekaltas

siulaj kad kaunas bootu sostine Cha chaCha chaCha cha, taj tada bootu …(ai nesakysiu kieno miestas) juk kaunietis esu Cha cha, px tie banglaj ir dzhiumbraj tegu ****si Šypsena

007donas rašė:

Ai, tas rusiskas ar lenkiskas, tai nesvarbu, bet va banglu tai priviso, eina … kas kaip moka, tas taip isipisineja…

pavydu,kad kaunas nesostine?Mirkt
ir ka reishkia zodis banglas?Nekaltas

Na jau ne!!!Vilnius tikrai graziausias miestas Lietuvoje,as ne ish Vilniaus,bet didziuojuos savo sostine ir noreciau kitamet tenai gyventi,jokie banglai hipiai nesutrukdys,beje gerai kai zhmones turi savo stiliu.Pabuvus Vilniuj mano shirdute atsigauna-negrazu shitaip kalbeti apie musu sostine,be to tai vienintelis miestas Lietuvoje , kuriame kazkas vyksta , tai vienintelis dar progresuojantis miestasTaipGerai

as vilnietis, bet vat kad nei as nei mano bendraamziai ir saip aplinkos zmones nevartojom zodzio banglas?Mirkt
dabar jau pradedu suprasti… cia tipo stilingas jaunimas, boogalo style???
nu nzn niekada juodais dzinsais, odine striuke ir batais su didele saktim i miesta neiciauNe

o del treningu- tiesa, mazai zmoniu kaune liko…Cha cha

kas ta Amanda?